Reporter Jesper
Jesper
Founder / reporter

Hi, ik ben Jesper, 30 jaar oud. De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee? Lees meer over Jesper.

Reporter Marloes
Marloes
Reporter

Ik zal mij kort even voorstellen. Ik ben Marloes en ik ben geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak! Volg mijn reisavonturen via deze blog! Lees meer over Marloes.

Reporter Bert
Bert
Reporter

Ik ben Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen. Lees meer over Bert.

Reporter Martin
Martin
Reporter

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld! Lees meer over Martin.

Gastblogger Anne
Anne
Gastblogger

Ik ben Anne Treur, 33 jaar en woon in Hoofddorp. Reizen is mijn favoriete tijdsbesteding; ik werk fulltime als directiesecretaresse, maar al mijn verlofdagen gaan op aan leuke trips binnen Europa! Ierland is daarin mijn favoriete bestemming, maar ook andere Europese bestemmingen bezoek ik graag! Ik vind veel aspecten van het reizen leuk: een zware wandeltocht op een verlaten eiland in Ierland is fantastisch maar ik kan evengoed genieten van een dag slenteren door de straatjes en steegjes van Rome. Lees meer over Anne.

Gastblogger Johanna
Johanna
Gastblogger

Hi! Ik ben Johanna en schrijf met veel plezier maandelijks een gastblog. Ik ben opgegroeid in het prachtige West-Zeeuws Vlaanderen en momenteel studeer ik in Utrecht. Aangezien ik last heb van een ontembare reislust, ben ik vaak bezig met (dromen over) reizen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld de buitenlandse reis voor mijn studievereniging, help ik vrienden bij het plannen van hun vakanties en heb ik zelf ook nog meer dan genoeg reisplannen. Lees meer over Johanna.

Gastblogger Lara Jannsen
Lara
Gastblogger

Hola! Ik ben Lara Janssen, 24 jaar en woon momenteel sinds 2 jaar in Madrid. Ik ben opgegroeid in Nijmegen. Daar heb ik communicatie gestudeerd aan de HAN. Direct daarna ben ik mijn eigen bedrijf in communicatie gestart: www.laradeelt.nl. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis. Lees meer over Lara.

Gastblogger Jolanda
Jolanda
Gastblogger

Ik ben Jolanda, 33 jaar oud (1985) en woonachtig op ’t Harde. Sinds mijn 21e een passie gekregen voor reizen. Al hoewel ik in mijn jeugd veel reisde door Duitsland, België en Oostenrijk ging ik later de wereld verder ontdekken. Hoe meer landen ik zag hoe meer liefde ik kreeg voor de wereld want elk land heeft prachtige plekken en de culturen ga je ook steeds meer begrijpen. Samen met mijn passie voor fotografie werd de drang voor reizen steeds groter. Lees meer over Jolanda.

Gastblogger Sam
Sam
Gastblogger

Mijn naam is Sam, ik ben 26 jaar en woon in het mooie België. Sinds twee jaar ben ik een fulltime reisblogger, en daarvoor was ik al enkele jaren actief in het internetwereldje. Als ik reis hou ik vooral van heel wat afwisseling. Een prachtige rondreis door de natuur mag voor mij dan ook af en toe afgewisseld worden met een leuke stedentrip en heel wat cultuur. Sowieso kies ik er altijd voor om zo veel mogelijk te voet te ontdekken. Zo zie je immers plekjes die je anders nooit zou zien en het is ook nog eens sportief! Lees meer over Sam.