Avonturier Bert

Hallo lezers van Liefde voor Reizen!

Ik zal mij kort even voorstellen. Mijn naam is Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen.

De landen waar ik geweest ben zijn:

Ecuador, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Indonesië, Verenigde Staten, Egypte, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, België, Spanje, Zwitserland & Ierland

Dit lijstje begint al ergens op te lijken, maar ik plak er graag nog meer landen aan! Ik mag voor jullie gear en gadgets uittesten, dit doe ik met plezier! Ook zal ik zo nu en dan wat bloggen plaatsen van mijn avonturen.

Ik lees graag jullie reacties en als er nog vragen zijn dan hoor ik die natuurlijk graag!

Avontuurlijke groet,
Bert

 

VOLG MIJ OP TWITTER | VOLG MIJ OP FACEBOOK

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy