Avonturier Bert

Ardèche & de Luberon
Reisblog Liefde voor Reizen

Hallo lezers van Liefde voor Reizen!

Ik zal mij kort even voorstellen. Mijn naam is Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen.

De landen waar ik geweest ben zijn:

Ecuador, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Indonesië, Verenigde Staten, Egypte, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, België, Spanje, Zwitserland & Ierland

Dit lijstje begint al ergens op te lijken, maar ik plak er graag nog meer landen aan! Ik mag voor jullie gear en gadgets uittesten, dit doe ik met plezier! Ook zal ik zo nu en dan wat bloggen plaatsen van mijn avonturen.

Ik lees graag jullie reacties en als er nog vragen zijn dan hoor ik die natuurlijk graag!

Avontuurlijke groet,
Bert

 

VOLG MIJ OP TWITTER | VOLG MIJ OP FACEBOOK

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy