Gastblogger Cheryl

Beste lezers,

Ik ben Cheryl, 24 jaar en kom uit Arnhem. Al zolang ik me kan herinneren heb ik een grote liefde voor reizen. Ik vind reizen het mooiste wat er is.

Ik ben twee keer voor een langere tijd weg geweest. Na een studiereis naar China volgde een stage in Kuala Lumpur al snel. Azië laat mijn hart sneller kloppen en daarom heb ik meteen na het afstuderen mijn backpack weer ingepakt en ben ik terug naar Azië gevlogen. Solo, en zonder plan.

Ik heb vele andere culturen mogen leren kennen, beleven, proeven. Ik ben niet alleen maar een pretreiziger. Ik wil ook het echte leven zien, zoals armoede, honger, vervuiling en weesjes. Maar ook het pure leven, zoals kinderen die nog spelen met zelfgemaakt speelgoed. Al dit maakt mij dankbaarder, wijzer en oprechter.

Ik heb een backpack vol aan verhalen. Verhalen die ik graag deel met iedereen die het maar horen wil. Ik vind het ontzettend leuk om over mijn ervaringen te schrijven en hiermee jullie reizigers te inspireren.

Ook al werk ik nu fulltime en ga ik zelfs samenwonen met mijn vriend, ik ben nog lang niet klaar met ontdekken. Mijn doel is dan ook om elk jaar samen met mijn vriend een mooie verre reis te maken.

Landen die ik bezocht heb:

Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Kroatië, Griekenland, Verenigde Emiraten –Dubai, Maleisië, China, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisisch Borneo en Filipijnen

Groetjes, Cheryl