Gastblogger Cheryl

Beste lezers,

Ik ben Cheryl, 24 jaar en kom uit Arnhem. Al zolang ik me kan herinneren heb ik een grote liefde voor reizen. Ik vind reizen het mooiste wat er is.

Ik ben twee keer voor een langere tijd weg geweest. Na een studiereis naar China volgde een stage in Kuala Lumpur al snel. Azië laat mijn hart sneller kloppen en daarom heb ik meteen na het afstuderen mijn backpack weer ingepakt en ben ik terug naar Azië gevlogen. Solo, en zonder plan.

Ik heb vele andere culturen mogen leren kennen, beleven, proeven. Ik ben niet alleen maar een pretreiziger. Ik wil ook het echte leven zien, zoals armoede, honger, vervuiling en weesjes. Maar ook het pure leven, zoals kinderen die nog spelen met zelfgemaakt speelgoed. Al dit maakt mij dankbaarder, wijzer en oprechter.

Ik heb een backpack vol aan verhalen. Verhalen die ik graag deel met iedereen die het maar horen wil. Ik vind het ontzettend leuk om over mijn ervaringen te schrijven en hiermee jullie reizigers te inspireren.

Ook al werk ik nu fulltime en ga ik zelfs samenwonen met mijn vriend, ik ben nog lang niet klaar met ontdekken. Mijn doel is dan ook om elk jaar samen met mijn vriend een mooie verre reis te maken.

Landen die ik bezocht heb:

Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Kroatië, Griekenland, Verenigde Emiraten –Dubai, Maleisië, China, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisisch Borneo en Filipijnen

Groetjes, Cheryl

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy