Gastblogger Dafne

Backpacker & Stedentripper!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn ‘korte’ biografie! Mijn naam is Dafne, ik ben 27 jaar en ik woon in Leiden. Zoals de meeste (gast)bloggers op deze site is reizen een van mijn passies of misschien is ontdekken nog wel een beter woord voor mij. Ik werd van kleins af aan al door mijn ouders meegenomen naar mooie plekken, maar het echte reisvirus kreeg ik 2013 te pakken. Ik kocht halsoverkop, na het checken van mijn banksaldo, samen met een vriendin een vliegticket naar Thailand. Omdat wij 2 maanden de tijd hadden besloten we in Thailand zelf ook Maleisië mee te pakken, iets waar ik zeker geen spijt van heb gekregen. Toen ik 2 jaar later besloot om alleen te reizen door Vietnam en Cambodja heb ik een blog bijgehouden, zodat ik mijn avonturen kon delen en in de toekomst kan teruglezen. Neem gerust een kijkje op mijn persoonlijke blog waarin ik schrijf over food, travel en mijn portfolio bijhoudt.

Ik heb de studie Media, Informatie en Communicatie gevolgd en ben momenteel werkzaam als Online Marketing Consultant. De vrije dagen die ik kan opnemen gebruik ik uiteraard voor het maken van mooie reizen of korte trips. Ik ben de afgelopen 4 jaar op de volgende bestemmingen geweest: Thailand (2013), Cambodja (2013), Berlijn (2014), Budapest (2014), Valencia (2015), Vietnam (2015), Cambodja (2015), Rome (2015), Kroatië (2016), Ibiza (2016), Brighton (2017), Marokko (2017) en Praag (2017).

Ik hoop dat ik je interesse hebt gewekt en dat je de reisavonturen op Liefde voor Reizen wilt volgen.

Volg mij op Instagram | Volg mij op Facebook

 

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy