Gastblogger Desiree

HoiHoi!

Mijn naam is Desiree Enters, 28 jaar oud en ik woon in het mooie Brabant, in het plaatsje Oss. Daar woon ik low budget, in een anti kraak woning om zo het geld bij elkaar te sparen voor mijn reizen.

Naast reizen ben ik dol op sporten, en ben ik meerdere keren per week te vinden op de tennisbaan, sportschool, of lekker buiten in het bos. Mijn passie voor het reizen heb ik denk ik te danken aan mijn moeder, die haar hart verloren had aan Afrika.

Gastblogger Desiree

Zodoende ben ik zelf ook 2 maanden in Afrika geweest, en is mijn reislust alleen nog maar meer gegroeid.

Mijn droom is om nog ontzettend veel te gaan reizen, en het liefst natuurlijk non-stop. Ik hoop met mijn reisverhalen jullie te kunnen inspireren, en mijn enthousiasme over landen over te kunnen brengen, of eventueel te helpen met voorbereiden van een reis.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy