Gastblogger Jaro

Mijn naam is Jaro Broeklander, 26 jaar oud en sinds een paar jaar ben ik actief als blogger voor verschillende platformen. Daarnaast ga ik ‘reizend’ door het leven als Digital Nomad. Dit doe ik sinds 4 jaar en het bevalt me maar al te goed. Samen met mijn vrouw en onze twee hondjes.

We zijn in landen als Marokko, Canada, Kroatië, Turkije, Bulgarije, Griekenland, Engeland en Frankrijk geweest.

Op het moment zijn we tijdelijk even gesetteld in Spanje om even tot rust te komen, maar we kunnen niet wachten om onze backpacks weer in te pakken! Ik vind het leuk om mijn reiservaringen te delen op het internet. Dit doe ik op verschillende platformen en op mijn eigen reisblog Travesol

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy