Gastblogger Jasper

Hallo lezer van Liefde voor Reizen! Mijn naam is Jasper Scharff en ben geboren in 1994! Mijn passie voor reizen heb ik al jaren en wil dit graag met iedereen delen. Daarom dacht ik: misschien kan ik gewoon gastblogger worden. Na een beetje zoeken kwam ik Liefde voor Reizen tegen en vond het idee al helemaal gaaf om hier te mogen bloggen! Naast hier blog ik ook op mijn eigen Facebook-pagina Reislust: https://www.facebook.com/reislustofficial/. Volg me hier en lees al mijn avonturen!

Zoals ik al zei heb ik al jaren passie om te reizen. Zo bezoek ik ook al jaren elk jaar Macedonië. Lees hier ook gelijk mijn blog over Macedonië, je moet er echt naar toe! Bestemmingen met weinig toerisme boeit mij het meest omdat het mijn mening is dat dit je sneller naar de natuur brengt en je het leven dan nog intenser voelt. Ik las pas geleden een quote: owning less is great, wanting less is better. Je begrijpt dat mijn stap naar het backpacken snel gezet is na deze quote. Daarom ga ik nog proberen om dit jaar een lange maand met de Interrail te vertrekken en random Europese steden bezoeken. Deze zal ik natuurlijk allemaal hier achterlaten zodat jullie op de hoogte blijven! Volg me op Facebook en hier en mis niks! 🙂

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy