Gastblogger Johanna

Hi! Ik ben Johanna en schrijf met veel plezier maandelijks een gastblog. Ik ben opgegroeid in het prachtige West-Zeeuws Vlaanderen en momenteel studeer ik in Utrecht. Aangezien ik last heb van een ontembare reislust, ben ik vaak bezig met (dromen over) reizen.

Zo organiseer ik bijvoorbeeld de buitenlandse reis voor mijn studievereniging, help ik vrienden bij het plannen van hun vakanties en heb ik zelf ook nog meer dan genoeg reisplannen.

Gastblogger Johanna

Mijn bucketlist aan bestemming blijft gestaag toenemen, enkele landen op deze lijst zijn: Marokko, Zuid-Afrika, Japan, Peru, Thailand, Bhutan en zo kan ik nog wel even doorgaan 😉

Een favoriet land heb ik niet echt, aangezien ik heel veel landen de moeite waard vind om nog eens te bezoeken. Zo vind ik de diversiteit van Griekenland fantastisch. Het heeft een prachtige natuur, een rijke cultuur en heerlijk eten. Slovenië heeft me echt verrast met de ruige natuur en de vele leuke outdoor activiteiten. Over elk land waar ik geweest ben, kan ik wel uren praten over hoe mooi het is en wat er allemaal te doen is. Gelukkig kan ik hiervoor mijn ei kwijt bij Liefde voor Reizen!