Gastblogger Jolanda

Ik ben Jolanda, 33 jaar oud (1985) en woonachtig op ’t Harde. Sinds mijn 21e een passie gekregen voor reizen. Al hoewel ik in mijn jeugd veel reisde door Duitsland, België en Oostenrijk ging ik later de wereld verder ontdekken. Hoe meer landen ik zag hoe meer liefde ik kreeg voor de wereld want elk land heeft prachtige plekken en de culturen ga je ook steeds meer begrijpen.

Samen met mijn passie voor fotografie werd de drang voor reizen steeds groter.

Elke dag ben ik bezig om inspiratie te krijgen voor nieuwe reizen en daar worden ze thuis weleens knettergek van. Één voorwaarde stelde ik mijn man met ons trouwen eens in de 3 maanden verlaat ik Nederland en met al zijn liefde stemde hij daarmee in. Nog steeds ben ik hem dankbaar dat we vooral samen nieuwe plekken ontdekken. Maar om ze thuis iets meer rust te geven ben ik gaan schrijven over mijn reizen.

Mijn doel is vooral andere mensen te inspireren om de wereld te ontdekken want de wereld is te mooi om thuis te zitten.

Volg mij op Instagram

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy