Gastblogger Lara

Reisblog Liefde voor Reizen

Hola! Ik ben Lara Janssen, 24 jaar en woon momenteel sinds 2 jaar in Madrid. Ik ben opgegroeid in Nijmegen. Daar heb ik communicatie gestudeerd aan de HAN. Direct daarna ben ik mijn eigen bedrijf in communicatie gestart: www.laradeelt.nl. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis.

Gastblogger Lara
Gastblogger Lara 

Mijn hele leven reis ik al veel en ben ik vanaf kleins af aan al in veel mooie landen geweest. In mijn afgelopen 2 jaar in Spanje heb ik ook veel gereisd. Ik heb veel van Spanje zelf gezien, van kleine onbekende steden tot aan grote populaire plaatsen. Alles is prachtig.

Communicatie, reizen en avonturen aangaan zijn mijn passie. Ik houd van uitdagingen en ik wil dan ook alles behalve een simpel en normaal leven. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf. Mijn levensquote is dan ook: design a life that you are inspired to live. Daar doe ik hard mijn best voor.

Ondanks dat ik van Madrid houd en dit altijd een thuis zal zijn, ga ik binnenkort weer terug naar Nederland. Een stabiele basis en vanuit daar veel reisjes maken.

Ik houd van schrijven en om dat te kunnen combineren met reizen maakt mij erg gelukkig. Ik kan niet wachten om jullie nog meer mee te nemen in mijn reisavonturen.

Veel lees en reisplezier! Liefs, Lara

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy