Gastblogger Lara

Hola! Ik ben Lara Janssen, 24 jaar en woon momenteel sinds 2 jaar in Madrid. Ik ben opgegroeid in Nijmegen. Daar heb ik communicatie gestudeerd aan de HAN. Direct daarna ben ik mijn eigen bedrijf in communicatie gestart: www.laradeelt.nl. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis.

Gastblogger Lara
Gastblogger Lara 

Mijn hele leven reis ik al veel en ben ik vanaf kleins af aan al in veel mooie landen geweest. In mijn afgelopen 2 jaar in Spanje heb ik ook veel gereisd. Ik heb veel van Spanje zelf gezien, van kleine onbekende steden tot aan grote populaire plaatsen. Alles is prachtig.

Communicatie, reizen en avonturen aangaan zijn mijn passie. Ik houd van uitdagingen en ik wil dan ook alles behalve een simpel en normaal leven. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf. Mijn levensquote is dan ook: design a life that you are inspired to live. Daar doe ik hard mijn best voor.

Ondanks dat ik van Madrid houd en dit altijd een thuis zal zijn, ga ik binnenkort weer terug naar Nederland. Een stabiele basis en vanuit daar veel reisjes maken.

Ik houd van schrijven en om dat te kunnen combineren met reizen maakt mij erg gelukkig. Ik kan niet wachten om jullie nog meer mee te nemen in mijn reisavonturen.

Veel lees en reisplezier! Liefs, Lara

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy