Gastblogger Liselotte

Reisblog Liefde voor Reizen

Hallo lezer! 

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Ik heet Liselotte, ben 34 jaar, woon met mijn man in Dordrecht en zo nu en dan heb ik een knuffelige chocoladebruine labrador als oppashond (tot ik mijn man kan overtuigen dat een permanente hond nóg leuker is…).

Ik ben jurist en psycholoog, maar bovenal een enthousiaste en bereisde duizendpoot. Op mijn 7e verhuisde ik naar Curaçao. Opgroeien op een eiland is net zo leuk als het klinkt, hoewel ik er op mijn 17e wel klaar voor was om mijn vleugels uit te slaan. 

In Argentinië
In Argentinië

Eenmaal terug in Nederland ging het reizen verder. Zo heb ik als ‘exchange student’  4 maanden in Lissabon gestudeerd, een onvergetelijke ervaring!

Niets fijners dan mijn koffer pakken en met een notitieboekje en camera op ontdekking gaan. Daarvoor heb ik dan al een half jaar voorpret gehad. Reisblogs, gidsen, plattegronden, Wikipedia…ik verzamel als een ware Sherlock Holmes alle informatie die ik maar kan vinden. Met als resultaat een dag tot dag planning vol bezienswaardigheden én de places to be voor mijn ontbijt-, lunch- en avondeten en het liefst ook nog een of andere cocktailbar voor later op de avond 😉

Het stomme is alleen dat mijn notitieboekje na een reis in een la verdwijnt om stof te vergaren. Daar wilde ik hoognodig verandering in aanbrengen en daarom heb ik mij aangemeld als gastblogger bij Liefde voor Reizen. 

Ik vind het leuk als mijn reisverhalen een bron van inspiratie vormen. Ik schrijf niet alleen via Liefde voor Reizen maar ook op mijn eigen blog ‘Schrijfkikker’. 

Landen die ik heb bezocht:

Argentinië, Aruba, Anguilla, Antigua, Barbados, België, Bonaire, Brazilië, Colombia, Curaçao, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Martinique, Mexico, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Puerto Rico, Saba, Saint Kitts and Nevis, Sint Eustatius, Sint Maarten, Spanje, de VS, Zweden en Zwitserland.

Don’t dream your life, live your dreams

Veel leesinspiratie en reisplezier gewenst! 

Liselotte

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy