Gastblogger Marije

Hello! Ik ben Marije, 33 jaar en als ik niet op pad ben, woon ik in Utrecht. Mijn 2 grote passies zijn reizen en hardlopen, en het liefst een combinatie van de twee. Zo vlieg ik de hele wereld over voor o.a. de snelste marathons, de mooiste trailruns en de effectiefste trainingsstages. (Hard)lopend in het buitenland zie je de mooiste omgevingen, de leukste steden en kom je dichtbij (lokale) culturen. Dit is mijn manier van de wereld ontdekken – en mijn wilde (reis)verhalen deel ik graag!

Naast mijn passie voor hardlopen, ontdek ik ook graag de onderwaterwereld – en kies ik graag bestemmingen waar je ook kan duiken, hou ik erg van de bergen – en ga ik graag hiken, en ben ik een echte foodie – en ontdek ik graag lokale keukens. Verder ben ik voor internationale stages en uitwisselingen over de gehele wereld uitgevlogen zoals: studie stage in Sydney, training in Toronto en werkuitwisseling in Johannesburg.

Gastblogger Marije
Gastblogger Marije

Landen die ik heb bezocht zijn onder andere:

Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Indonesië, Kenia, Marokko, Tunesië, Turkije, Zuid Afrika, Lesoto, Swazilanf, Peru, Bolivia, Rusland, IJsland, Zweden, Spanje, Italië, Portugal, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Denemarken.