Gastblogger Marije

Hello! Ik ben Marije, 33 jaar en als ik niet op pad ben, woon ik in Utrecht. Mijn 2 grote passies zijn reizen en hardlopen, en het liefst een combinatie van de twee. Zo vlieg ik de hele wereld over voor o.a. de snelste marathons, de mooiste trailruns en de effectiefste trainingsstages. (Hard)lopend in het buitenland zie je de mooiste omgevingen, de leukste steden en kom je dichtbij (lokale) culturen. Dit is mijn manier van de wereld ontdekken – en mijn wilde (reis)verhalen deel ik graag!

Naast mijn passie voor hardlopen, ontdek ik ook graag de onderwaterwereld – en kies ik graag bestemmingen waar je ook kan duiken, hou ik erg van de bergen – en ga ik graag hiken, en ben ik een echte foodie – en ontdek ik graag lokale keukens. Verder ben ik voor internationale stages en uitwisselingen over de gehele wereld uitgevlogen zoals: studie stage in Sydney, training in Toronto en werkuitwisseling in Johannesburg.

Gastblogger Marije
Gastblogger Marije

Landen die ik heb bezocht zijn onder andere:

Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Indonesië, Kenia, Marokko, Tunesië, Turkije, Zuid Afrika, Lesoto, Swazilanf, Peru, Bolivia, Rusland, IJsland, Zweden, Spanje, Italië, Portugal, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Denemarken.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy