Gastblogger Nadeche

Hoi! Ik ben Nadeche. Ik heb mijn hele leven veel gereisd, van kinds af aan met mijn ouders veel op reis en zodra ik oud genoeg was alleen op stap. In 2014 ben ik voor het eerst in het buitenland gaan wonen voor mijn stage, in Indonesië. Dat beviel zo goed dat ik in 2016, toen mijn studie afgerond was, heb besloten om weer naar het buitenland te gaan.

Ik heb de laatste jaren in Nieuw-Zeeland, Canada en Italië gewoond en tussendoor veel mooie reizen gemaakt. Ik ben nu voor een tijd in Europa, momenteel in Italië en tijdens de winter kan je mij in een skigebied vinden. Ik hou heel erg van in de natuur zijn en ik ga daarom graag hiken en kamperen. Ook vind ik het heerlijk om een stad ter voet te ontdekken.

Gastblogger Nadeche
Gastblogger Nadeche

Nieuw-Zeeland

Mijn favoriete reisbestemming is Nieuw-Zeeland, het heeft prachtige natuur, een bijzondere cultuur en is heel erg geschikt voor hiken en kamperen. Ik vind dit land zo fijn dat ik een website heb gebouwd vol met reisinformatie en tips (www.makoha-nz.nl). Je zal dan van mij ook voornamelijk blogs lezen over Nieuw-Zeeland, maar ook zeker over mijn andere avonturen.

Andere favoriete bestemmingen zijn: Canada, Japan, Taiwan, USA, Ecuador, Indonesië, Zuid-Afrika en het Caribisch gebied.