Gastblogger Nikki Roeyen

Hoi allemaal! Ik ben Nikki Roeyen, 29 jaar, en ik woon in een klein dorpje in België dat bekend staat als Zoerle-Parwijs. Ik ben opgegroeid in Antwerpen en heb na mijn schooltijd vertoefd in Spanje, Turkije, Dubai… wat mijn reizigersmicrobe helemaal heeft getriggerd.

Ik ben gaan reizen als betaalde job, wat maakt dat ik al een groot deel van de wereld heb kunnen zien. Deze ervaringen zou ik graag met jullie willen delen en jullie zo inspireren tot het ontdekken van de meest interessante plekken op deze aardbol.

Gastblogger Nikki Roeyen

Zelf ben ik nu romanschrijver, met mijn eerste boek “Alle Remmen Los” reeds verschenen in het voorjaar van 2020 en te bestellen via nikkiroeyen.be. Schrijven en reizen zijn mijn twee grootste passies, dus leek het me logisch om eindelijk eens deze twee te combineren en mijn ervaringen te delen met anderen.

Via liefdevoorreizen.nl neem ik jullie een beetje mee in een teletijdmachine van voorgaande reizen en zal ik mijn nieuwste tripjes ook delen. Ik ben zelf altijd heel benieuwd naar de geschiedenis van een stad/land en architecturale plaatjes wil ik altijd delen met jullie.

Voor de rest probeer ik ook altijd het lokale bier uit en enkele typische gerechten van de streek. Als ik een “local” zover krijg om mij rond te gidsen door de ogen van iemand die echt woont in een bepaalde stad, is mijn reis pas echt gemaakt.