Gastblogger Reni

Hoi! Ik ben Reni, 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toen ik op mijn 18e stopte met mijn studie, besloot ik om naar Zuid-Afrika te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Dit is destijds zo goed bevallen, dat ik met mezelf had afgesproken om na mijn nieuwe opleiding er weer tussenuit te gaan. Zo ben ik in Mexico terecht gekomen.

Gastblogger Reni
Gastblogger Reni

Tijdens mijn studie heb ik ook niet stil gezeten. Ik heb veel kleine stedentripjes binnen Europa gemaakt, maar ik heb ook veel verre reizen gemaakt. Nadat ik een aantal keer de vraag kreeg wanneer mensen mijn reisverhalen nou eens konden volgen, besloot ik om hier toch maar iets mee te gaan doen!

Zo ben ik begonnen met het bijhouden van mijn reizen en kan ik deze verhalen delen op Liefde voor Reizen! Momenteel ben ik bezig met mijn reis door Mexico en ik zal deze reis voortzetten in onder andere Peru, Bolivia, Chili en Argentinië! In het verleden ben ik verder nog in onder andere Sri-Lanka, Indonesië, Marokko en Iran geweest. Mijn bucketlist qua landen is oneindig, want ik ben van plan de hele wereld te zien!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy