Gastblogger Thijn

Mijn naam is Thijn Bakkenes. Zomer 2016 studeerde ik af aan de Hoge Hotelschool in Breda en na een jaar werken voor de bekendste hotelketen ter wereld was ik er even helemaal klaar mee. Echt klaar voor een grote mensen baan was ik nog niet na 22 lentes, dus besloot ik iets te doen waar ik echt gelukkig van werd; reizen. Na heel kort twijfelen kocht ik een enkeltje naar Melbourne en vermaak me sinds die tijd steeds meer! Sinds kort heb ik besloten mijn avonturen niet alleen meer voor mezelf te houden, en beleef ik erg veel plezier in het opschrijven er van, leuk dat je het leest!

Mijn eerste gastblogs zullen vooral gaan over Nieuw-Zeeland omdat ik daar binnenkort heen vlieg. Twee jaar geleden ben ik al in dit adembenemende land geweest en nu ik relatief gezien om de hoek was heb ik besloten terug te gaan!

Verder ben ik dus 22 jaar, naast schrijven vind ik koken, en eten en drinken heel leuk. Dit zou, mezelf een beetje kennende dan ook wel gemerkt gaan worden in mijn blogs. Reizen bevalt tot dus ver erg goed en wanneer ik naar huis ga weet ik nog niet. Voel je vrij me te volgen op Instagram @Thijnbakkenes voor meer foto´s uit Australië en Nieuw-Zeeland en wie weet in de toekomst waar nog meer! Voor vragen over mijn reis ben ik ook via Instagram bereikbaar.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy