Gastblogger Thijn

Gastblogger Thijn
Reisblog Liefde voor Reizen

Mijn naam is Thijn Bakkenes. Zomer 2016 studeerde ik af aan de Hoge Hotelschool in Breda en na een jaar werken voor de bekendste hotelketen ter wereld was ik er even helemaal klaar mee. Echt klaar voor een grote mensen baan was ik nog niet na 22 lentes, dus besloot ik iets te doen waar ik echt gelukkig van werd; reizen. Na heel kort twijfelen kocht ik een enkeltje naar Melbourne en vermaak me sinds die tijd steeds meer! Sinds kort heb ik besloten mijn avonturen niet alleen meer voor mezelf te houden, en beleef ik erg veel plezier in het opschrijven er van, leuk dat je het leest!

Mijn eerste gastblogs zullen vooral gaan over Nieuw-Zeeland omdat ik daar binnenkort heen vlieg. Twee jaar geleden ben ik al in dit adembenemende land geweest en nu ik relatief gezien om de hoek was heb ik besloten terug te gaan!

Verder ben ik dus 22 jaar, naast schrijven vind ik koken, en eten en drinken heel leuk. Dit zou, mezelf een beetje kennende dan ook wel gemerkt gaan worden in mijn blogs. Reizen bevalt tot dus ver erg goed en wanneer ik naar huis ga weet ik nog niet. Voel je vrij me te volgen op Instagram @Thijnbakkenes voor meer foto´s uit Australië en Nieuw-Zeeland en wie weet in de toekomst waar nog meer! Voor vragen over mijn reis ben ik ook via Instagram bereikbaar.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy