Gastblogger Valerie

Reisverslaafd. Taalnerd. Wintermens. Reizen, schrijven en foto’s nemen. Ik denk dat je me zo kan samenvatten. Ik ben Valerie, 30 jaar en ik woon in Vlaanderen. Samen met mijn medereisverslaafde echtgenoot probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Van korte uitstapjes tot lange roadtrips.

Het klinkt misschien raar om het hier te zeggen, maar het is absoluut niet mijn bedoeling om de hele wereld te zien. Voor mij zou dat namelijk betekenen dat je eerder oppervlakkig moet reizen. En dat je nooit kan terugkeren naar een plaats waar je je hart aan verloren hebt. Net zoals in het dagelijks leven, zoek ik op reis graag contrasten op: van een verblijf in een luxehotel tot graffitiwandelingen in buitenbuurten en openhartige gesprekken met locals.

Gastblogger Valerie
Gastblogger Valerie

Sinds mijn talenstudies en mijn job in de taalsector neemt mijn reisdrang grote proporties aan. Ik merk dat ik elk jaar meer reis. Zodra we kunnen, zijn we weg! Schrijven is al heel mijn leven mijn ding.

In 2014 begon ik daarom met een blog over verschillende thema’s. Na een blogpauze van meer dan anderhalf jaar, ben ik nu terug met mijn blog Valerie voyage (https://valerievvoyage.wordpress.com/), waar je naast reisblogs ook interieurinspiratie vindt.

Ik hou ervan om elementen van onze reizen in ons interieur te verwerken en om de verschillende seizoenen naar binnen te brengen. Dankzij mijn blog kwam ik te weten dat ik graag mensen inspireer: ik word daarom wel eens een wandelend moodboard genoemd ;).

Als vertaler-tolk maak ik in het dagelijks leven mijn reputatie van taalnerd waar. Ik heb Nederlands, Frans, Spaans en Portugees gestudeerd. Heel handig als je veel reist! Je kan me inhuren als freelancer om te vertalen, te tolken, te ondertitelen, teksten na te lezen of te schrijven. Je kan meer lezen over mijn taalactiviteiten op www.tradromanicae.be.

Ik ben dan ook heel blij en vereerd om gastblogger te mogen zijn voor Liefde voor Reizen. Want dat delen we hier allemaal. Ik hoop dat ik jullie samen met de andere reporters en gastbloggers nog meer mag inspireren!

Veel reis- en leesplezier!

Valerie

Gastblogs van Valerie

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy