Gastblogger Valerie

Gastblogger Valerie
Reisblog Liefde voor Reizen

Reisverslaafd. Taalnerd. Wintermens. Reizen, schrijven en foto’s nemen. Ik denk dat je me zo kan samenvatten. Ik ben Valerie, 30 jaar en ik woon in Vlaanderen. Samen met mijn medereisverslaafde echtgenoot probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Van korte uitstapjes tot lange roadtrips.

Het klinkt misschien raar om het hier te zeggen, maar het is absoluut niet mijn bedoeling om de hele wereld te zien. Voor mij zou dat namelijk betekenen dat je eerder oppervlakkig moet reizen. En dat je nooit kan terugkeren naar een plaats waar je je hart aan verloren hebt. Net zoals in het dagelijks leven, zoek ik op reis graag contrasten op: van een verblijf in een luxehotel tot graffitiwandelingen in buitenbuurten en openhartige gesprekken met locals.

Gastblogger Valerie
Gastblogger Valerie

Sinds mijn talenstudies en mijn job in de taalsector neemt mijn reisdrang grote proporties aan. Ik merk dat ik elk jaar meer reis. Zodra we kunnen, zijn we weg! Schrijven is al heel mijn leven mijn ding.

In 2014 begon ik daarom met een blog over verschillende thema’s. Na een blogpauze van meer dan anderhalf jaar, ben ik nu terug met mijn blog Valerie voyage (https://valerievvoyage.wordpress.com/), waar je naast reisblogs ook interieurinspiratie vindt.

Ik hou ervan om elementen van onze reizen in ons interieur te verwerken en om de verschillende seizoenen naar binnen te brengen. Dankzij mijn blog kwam ik te weten dat ik graag mensen inspireer: ik word daarom wel eens een wandelend moodboard genoemd ;).

Als vertaler-tolk maak ik in het dagelijks leven mijn reputatie van taalnerd waar. Ik heb Nederlands, Frans, Spaans en Portugees gestudeerd. Heel handig als je veel reist! Je kan me inhuren als freelancer om te vertalen, te tolken, te ondertitelen, teksten na te lezen of te schrijven. Je kan meer lezen over mijn taalactiviteiten op www.tradromanicae.be.

Ik ben dan ook heel blij en vereerd om gastblogger te mogen zijn voor Liefde voor Reizen. Want dat delen we hier allemaal. Ik hoop dat ik jullie samen met de andere reporters en gastbloggers nog meer mag inspireren!

Veel reis- en leesplezier!

Valerie

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy