Stedentripper Jesper

Beste volger van Liefde voor Reizen,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jesper van der Pol, 29 jaar, woonachtig in Deventer en gek op reizen. Het van huis zijn en verrast worden door andere culturen spreekt mij erg aan. Ik ben een echte stadsjongen en ga daarom ook graag naar de mooiste wereldsteden. Hoe gevarieerder een stad is hoe meer ik mij thuis voel. Via Liefde voor Reizen wil ik jullie graag op de hoogte houden van de leukste wereldsteden en deel ik ook graag andere leuke reistips. 

Grote liefde voor Australië

Iedereen die mij kent en volgt weet het vast al, maar ik ben helemaal gek van Australië! Dit land heeft echt mijn hart veroverd, ik ben er daarom ook graag te vinden. Ondertussen ben ik er 3 keer op reis geweest, 1 keer stage gelopen en 2 keer vakantie. Een vierde keer laat denk ik niet lang op zich wachten. Ik wil weer terug, én snel! In Australië hangt zo’n heerlijke sfeer, mensen zijn er erg sociaal en je voelt je snel thuis. Ook het heerlijke weer en de prachtige natuur en wildlife vind ik geweldig! Ben je er nog nooit geweest, ga dan snel die kant op! 

Landen waar ik tot nu toe ben geweest:

Engeland, Italië, Frankrijk, Portugal, Spanje, Griekenland, Ierland, België, Luxemburg, Canada, Verenigde Staten, Cuba, Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Indonesië, Australië, Singapore & Maleisië

Een wereldgroet,
Jesper

 

VOLG MIJ OP TWITTER | VOLG MIJ OP FACEBOOK