Budgetcoach Martin

Reporter Martin in de woonkamer
Reisblog Liefde voor Reizen

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld! 

Budgetcoach Martin
Op het Griekse eiland Tinos

Mijn liefde voor reizen bestaat voornamelijk uit het leren kennen van nieuwe culturen en het zien en ervaren van nieuwe steden en schitterende natuur. Ik kan genieten van een biertje in een gezellige pub, maar ook van een eindeloos uitzicht vanaf een bergtop.

Bij mij begint de reispret al bij het plannen en boeken van een reis. Het zoeken naar leuke plekken om te overnachten en leuke bezienswaardigheden opzoeken is al een reiservaring op zich in mijn ogen. Daarom vind ik het ook leuk om onze ervaringen te delen via Liefdevoorreizen.nl om andere mensen inspiratie te geven.

Naast mijn werk als finance man, hou ik ervan om met onze hond Joey te spelen en wandelen, ben ik een sportliefhebber(voornamelijk kijken tegenwoordig) en hou ik van gezelligheid in de vorm van muziek, biertje en festival of pub.

Vanuit het zonnige Darwin ga ik weer zoveel mogelijk budgettips geven, maar zal ik ook blogs schrijven over de reizen, die we hier in Australië en Azië zullen gaan maken, waarmee ik hopelijk weer veel mensen kan inspireren voor het maken van een mooie reis!

Landen die ik heb bezocht:

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Hongarije, Polen, Griekenland, ItaliëSpanje, Frankrijk, Cuba, Australië, Singapore, Maleisië & Verenigde Staten

Tot ziens op Liefde Voor Reizen!!
Groeten Martin

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy