Budgetcoach Martin

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld! 

Budgetcoach Martin
Op het Griekse eiland Tinos

Mijn liefde voor reizen bestaat voornamelijk uit het leren kennen van nieuwe culturen en het zien en ervaren van nieuwe steden en schitterende natuur. Ik kan genieten van een biertje in een gezellige pub, maar ook van een eindeloos uitzicht vanaf een bergtop.

Bij mij begint de reispret al bij het plannen en boeken van een reis. Het zoeken naar leuke plekken om te overnachten en leuke bezienswaardigheden opzoeken is al een reiservaring op zich in mijn ogen. Daarom vind ik het ook leuk om onze ervaringen te delen via Liefdevoorreizen.nl om andere mensen inspiratie te geven.

Naast mijn werk als finance man, hou ik ervan om met onze hond Joey te spelen en wandelen, ben ik een sportliefhebber(voornamelijk kijken tegenwoordig) en hou ik van gezelligheid in de vorm van muziek, biertje en festival of pub.

Vanuit het zonnige Darwin ga ik weer zoveel mogelijk budgettips geven, maar zal ik ook blogs schrijven over de reizen, die we hier in Australië en Azië zullen gaan maken, waarmee ik hopelijk weer veel mensen kan inspireren voor het maken van een mooie reis!

Landen die ik heb bezocht:

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Hongarije, Polen, Griekenland, ItaliëSpanje, Frankrijk, Cuba, Australië, Singapore, Maleisië & Verenigde Staten

Tot ziens op Liefde Voor Reizen!!
Groeten Martin

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy