Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Gepubliceerd: 03 aug 2020 | Foto: Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!
Reisblog Liefde voor Reizen

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten.

Privacy Paspoorthoes

Hoewel het in de meeste gevallen gewoon goed gaat, is er natuurlijk altijd een kans dat het een keer mis gaat en je slachtoffer wordt van identiteitsfraude. Om dit te voorkomen kun je een privacy paspoorthoes aanschaffen. Ik heb de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy getest, hierbij mijn review.

Hoe werkt het?

Het hoesje is gemaakt van polyurethaan, een hoogwaardig alternatief voor leer. De Privacy Paspoorthoes is zo ontworpen dat bij het plaatsen van je paspoort in de hoes het BSN (burgerservicenummer) en de pasfoto’s worden bedekt, waardoor je het paspoort veilig kunt laten kopiëren.

Zo werkt de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy

Security Stickers

Bij het hoesje worden 10 Security Stickers meegeleverd. Deze plak je voordat je het paspoort afgeeft half op het plastic en half op het paspoort. Wanneer deze verwijderd wordt, is dit zichtbaar op de achtergrond van de sticker. Zo zie je precies of jouw paspoort uit de hoes is geweest.

RFID Bescherming

Tegenwoordig bevatten pasporten onzichtbare chips, waarop jouw persoonsgegevens zijn opgeslagen. De RFID bescherming van dit hoesje voorkomt het digitaal uitlezen van deze gevoelige persoonsgegevens.

QR Code

Natuurlijk is niet iedereen op de hoogte van zo’n privacy paspoorthoes. Bij het gebruik ervan ga je ongetwijfeld vragen erover krijgen. Om miscommunicatie te voorkomen kun je in die situaties wijzen naar de QR Code op de voorkant. Deze verwijst naar www.passportprivacy.org, de website waarop in meerdere talen staat uitgelegd waarom de Privacy Paspoorthoes gebruikt wordt.

Ervaring

De Privacy Paspoorthoes voelt licht en het materiaal waarvan de Privacy Paspoorthoes is gemaakt oogt stevig. Het paspoort schuif je er makkelijk in en zit stevig in het hoesje. Het hoesje is niet veel groter dan het paspoort zelf, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Met 10 Security Stickers kan ik even vooruit en heb ik tijdens het reizen een veiliger gevoel.

Het enige nadeel van de Privacy Paspoorthoes is dat je het niet kunt gebruiken op het vliegveld en het er dan weer uit moet halen. Wanneer je bij de douane bent en door een paspoort scanner gaat moet deze natuurlijk verwijderd zijn uit het hoesje.

Ik kan deze Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy absoluut aanraden. Voor €24,95 investeer je in een stukje veiligheid en voorkom je identiteitsfraude. Dat is het zeker waard!! Meer info over de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy

Spy-Fy is een Nederlandse onderneming en zijn bedenkers van o.a de webcam cover.

Reisblogger Jesper

Geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Travis Touch translator
Reviews

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline
Reviews

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Review FRITZ!Box 6820 LTE - router
Reviews

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

[Deze winactie is afgelopen] – Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu is dat niet altijd wenselijk, maar wel erg handig als je internet in bereik hebt. Daar is nu een handige compacte oplossing voor: de FRITZ!Box 6820 LTE. Internet als router De FRITZ!Box Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy