Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Gepubliceerd: 03 aug 2020 | Foto: Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten.

Privacy Paspoorthoes

Hoewel het in de meeste gevallen gewoon goed gaat, is er natuurlijk altijd een kans dat het een keer mis gaat en je slachtoffer wordt van identiteitsfraude. Om dit te voorkomen kun je een privacy paspoorthoes aanschaffen. Ik heb de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy getest, hierbij mijn review.

Hoe werkt het?

Het hoesje is gemaakt van polyurethaan, een hoogwaardig alternatief voor leer. De Privacy Paspoorthoes is zo ontworpen dat bij het plaatsen van je paspoort in de hoes het BSN (burgerservicenummer) en de pasfoto’s worden bedekt, waardoor je het paspoort veilig kunt laten kopiëren.

Zo werkt de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy

Security Stickers

Bij het hoesje worden 10 Security Stickers meegeleverd. Deze plak je voordat je het paspoort afgeeft half op het plastic en half op het paspoort. Wanneer deze verwijderd wordt, is dit zichtbaar op de achtergrond van de sticker. Zo zie je precies of jouw paspoort uit de hoes is geweest.

RFID Bescherming

Tegenwoordig bevatten pasporten onzichtbare chips, waarop jouw persoonsgegevens zijn opgeslagen. De RFID bescherming van dit hoesje voorkomt het digitaal uitlezen van deze gevoelige persoonsgegevens.

QR Code

Natuurlijk is niet iedereen op de hoogte van zo’n privacy paspoorthoes. Bij het gebruik ervan ga je ongetwijfeld vragen erover krijgen. Om miscommunicatie te voorkomen kun je in die situaties wijzen naar de QR Code op de voorkant. Deze verwijst naar www.passportprivacy.org, de website waarop in meerdere talen staat uitgelegd waarom de Privacy Paspoorthoes gebruikt wordt.

Ervaring

De Privacy Paspoorthoes voelt licht en het materiaal waarvan de Privacy Paspoorthoes is gemaakt oogt stevig. Het paspoort schuif je er makkelijk in en zit stevig in het hoesje. Het hoesje is niet veel groter dan het paspoort zelf, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Met 10 Security Stickers kan ik even vooruit en heb ik tijdens het reizen een veiliger gevoel.

Het enige nadeel van de Privacy Paspoorthoes is dat je het niet kunt gebruiken op het vliegveld en het er dan weer uit moet halen. Wanneer je bij de douane bent en door een paspoort scanner gaat moet deze natuurlijk verwijderd zijn uit het hoesje.

Ik kan deze Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy absoluut aanraden. Voor €24,95 investeer je in een stukje veiligheid en voorkom je identiteitsfraude. Dat is het zeker waard!! Meer info over de Privacy Paspoorthoes van Spy-Fy

Spy-Fy is een Nederlandse onderneming en zijn bedenkers van o.a de webcam cover.

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed...

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens...

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

- Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu...

Wegdronen met deze prachtige DJI Spark!

Als je video's maakt, kan je bijna niet meer zonder de drone! Al lang koesterde ik deze wens en nu...

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review - Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes...

Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy