Ticket to the moon review

Review Ticket to the Moon hangmat


07 sep 2014 | Reviews
Foto: Ticket to the moon review

Regelmatig testen wij handige travel gear en lichten wij deze uit met reviews. Vandaag is het tijd om de Ticket to the moon hangmat te reviewen. Lees nu onze ervaringen.

Onze ervaring

De ticket to the moon hangmat is mee geweest op reis. Het pakketje dat je meeneemt is erg compact en in een bananenvorm, hierbij had ik nog een extra touw voor het bevestigen van de hangmat. De hangmat werkt prima, het is licht, gemaakt van parachutestof. De afstand tussen de bomen kan erg ruim zijn, met het extra touw dat apart verkrijgbaar is geeft dat geen problemen. De hangmat hangt snel, wel moet je natuurlijk bomen hebben of iets wat stevig in of op de grond staat dat je gewicht kan houden.

Pluspunten hangmat:

– Licht
– Compact
– Stevig
– Je kan het doek, wanneer je in de hangmat ligt, over je heen dichtslaan zodat je geen last hebt van eventuele muggen e.d.

Minpunten hangmat:

– Prijs

Conclusie: Ticket to the moon hangmat. 

Goede, stevige, compacte hangmat die overal op te hangen is wanneer de omgeving daar mogelijkheden toe biedt. Wel zijn de hangmatten met hun prijs vrij hoog (€39,95), of je dat ervoor over hebt is voor ieder zijn eigen beslissing.


  1. Reisblogger Bert

    Auteur

    Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *