Ticket to the moon review

Review Ticket to the Moon hangmat

Gepubliceerd: 07 sep 2014 | Foto: Ticket to the moon review

Regelmatig testen wij handige travel gear en lichten wij deze uit met reviews. Vandaag is het tijd om de Ticket to the moon hangmat te reviewen. Lees nu onze ervaringen.

Onze ervaring

De ticket to the moon hangmat is mee geweest op reis. Het pakketje dat je meeneemt is erg compact en in een bananenvorm, hierbij had ik nog een extra touw voor het bevestigen van de hangmat. De hangmat werkt prima, het is licht, gemaakt van parachutestof. De afstand tussen de bomen kan erg ruim zijn, met het extra touw dat apart verkrijgbaar is geeft dat geen problemen. De hangmat hangt snel, wel moet je natuurlijk bomen hebben of iets wat stevig in of op de grond staat dat je gewicht kan houden.

Pluspunten hangmat:

– Licht
– Compact
– Stevig
– Je kan het doek, wanneer je in de hangmat ligt, over je heen dichtslaan zodat je geen last hebt van eventuele muggen e.d.

Minpunten hangmat:

– Prijs

Conclusie: Ticket to the moon hangmat. 

Goede, stevige, compacte hangmat die overal op te hangen is wanneer de omgeving daar mogelijkheden toe biedt. Wel zijn de hangmatten met hun prijs vrij hoog (€39,95), of je dat ervoor over hebt is voor ieder zijn eigen beslissing.

Reisblogger Bert

Met liefde geschreven door:

Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy