Samenwerken

Baruwei Lookout Loop - Nitmiluk National Park

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Op 1 september 2014 startten Marloes, Bert, Martin en Jesper deze reisblog met als doel mensen inspireren. Dagelijkse plaatsen zij en enthousiaste gastbloggers inspirerende blogs op de website en social media kanalen.

Liefde Voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken, zoals Tourism Ierland, Visit Brabant, Australia Expert, Hotel De Werelt, Germany Travel, Hotelspecials, Northern Territory en Riksja Travel.

Dagelijkse groei

Aangezien onze bezoekers dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze mediakit.

Social media

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 50.000 volgers op social media (via Facebook, pagina’s & groepen), Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube. Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië en Liefde voor Australië.

Facebook groepen

Ook hebben wij verschillende Facebook groepen waarin reizigers vragen aan elkaar kunnen stellen:

Reismaatje gezocht: 15.000+ leden

Indonesië backpackers: 11.000+ leden

Scandinavië reizigers NL & BE: 1250 + leden

Schaatsen bij Kinderdijk

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (70%) en België (20%). Dit zijn voornamelijk avontuurlijke reizigers die graag de touwtjes zelf in handen willen hebben. Reizigers die graag op ontdekkingsreis gaan op zoek naar natuur, wildlife en indrukwekkende plekken. Het zelf kiezen van een route, accommodaties en bezienswaardigheden doen zij het liefst. Wil je meer weten over onze doelgroep, vraag dan onze meest recente mediakit aan.

Samenwerken?

Samenwerken met Liefde voor Reizen is op verschillende manieren mogelijk. Zo is er op de website ruimte om als bedrijf te kunnen adverteren met banners of advertorials, plaatsen wij eerlijke reviews en kun je ons op pad sturen om een mooie bestemming uit te lichten.

De volgende samenwerkingen zijn mogelijk

Advertorials

Zet je merk / bedrijf / product in de schijnwerpers bij onze doelgroep door middel van het laten schrijven en plaatsen van een advertorial.

Persreizen

Stuur onze reisbloggers op pad en zet je accommodatie of bestemming in de schijnwerpers. Tijdens de persreizen en / of na de persreizen zullen onze reisbloggers een eerlijk verhaal met eigen ervaringen delen over de activiteiten. Op de website verschijnt een uitgebreide reisblog met mooie sfeerfoto’s en een inspirerende sfeervideo.

Andere samenwerkingen

Daarnaast is het mogelijk om op maat samen te werken. Dit houdt in dat we op basis van jou wensen een mooie samenwerking opzetten die past bij beiden partijen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een berichtje

Met deze mooie partijen hebben wij al samengewerkt:

Met deze mooie partijen in de reisbranche heeft Liefde voor Reizen samengewerkt

Wil je samenwerken of heb je andere vragen, twijfel niet en stuur ons een berichtje.

Stuur je vraag naar contact@liefdevoorreizen.nl

Ook samenwerken? Contact ons:

Algemeen

Contact@liefdevoorreizen.nl

Redactie

Bert@liefdevoorreizen.nl

Marloes@liefdevoorreizen.nl

Martin@liefdevoorreizen.nl

Jesper@liefdevoorreizen.nl

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy