Samenwerken

Liefde Voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Ons reporters team bestaat uit 4 vaste reporters die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reisblog en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website en social media kanalen. 

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (73%) en België (17%). Na België komen de meeste volgers uit Spanje, Australië, Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Wil je meer weten over onze doelgroep, vraag dan onze meest recente mediakit aan. 

Dagelijkse groei

Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze mediakit

Social media

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 15.000 volgers op social media (via Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube en Google+). Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië, Liefde voor Australië en Liefde voor Griekenland.

Voor welke samenwerkingen staan wij open?

Wij staan als reisblog voor veel samenwerkingen open. Zo is er op de website ruimte om als bedrijf te kunnen adverteren, plaatsen wij eerlijke reviews en kun je ons op pad sturen om mooie plekken uit te lichten. Natuurlijk staan wij ook altijd open voor andere creatieve samenwerkingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

De volgende samenwerkingen zijn mogelijk 

Advertorials

Zet je merk / bedrijf / product in de schijnwerpers bij onze doelgroep door middel van het plaatsen van een advertorial

Interviews

Op onze reisblog plaatsen wij ook regelmatig inspirerende interviews met bekende en onbekende reizigers. Zo hebben wij de afgelopen tijd  deNederlandse folkband Mister and Mississippi, 3 op Reis presentatrice Nienke de La Rive Box en schaatser Hein Otterspeer mogen interviewen. Ook een keer geïnterviewd worden? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Stuur onze reporters op pad om en eerlijke review te schrijven. Zo zijn onze reporters in Zweden geweest en hebben zij ervaren hoe het is om avontuurlijk te overnachten in Zweden

Persreizen

Stuur onze reporters op pad en zet je stad of activiteit in de schijnwerpers. Tijdens de persreizen en / of na de persreizen zullen onze reporters een eerlijk beeld geven van de activiteit. Op de website verschijnt een uitgebreide reisblog met mooie sfeerfoto’s en een opvallende sfeervideo. Alle reisblogs worden meerdere keren gepost op onze social media kanalen. 

Met deze mooie partijen hebben wij al samengewerkt: 

Onze samenwerkingen

Wil je samenwerken of heb je andere vragen, twijfel niet en contact ons via onderstaand formulier.

Ook samenwerken? Contact ons: 

 

Algemeen
Contact@liefdevoorreizen.nl

Redactie
Bert@liefdevoorreizen.nl
Marloes@liefdevoorreizen.nl
Martin@liefdevoorreizen.nl
Jesper@liefdevoorreizen.nl

Foutje gezien?


Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen