Gebeten door een wolf?!

Shortstory: gebeten door een wolf?!

Shortstory: gebeten door een wolf?!

Vandaag is het dan eindelijk zover: we gaan de berg beklimmen waar we al een paar dagen tegenaan keken! Het grote Christusbeeld dat vanaf hier beneden zo klein lijkt, zal ons uiteindelijke doel zijn en de weg er naartoe één groot avontuur! Al snel werden we vergezeld door een extra klimgenootje die enthousiast op ons af kwam gelopen. In eerste instantie dachten we dat het een puppy was, maar al snel zagen we dat er wat speciaals was aan dit diertje… Hij had zo’n vrije manier van lopen en de vacht was super donzig! Pas toen we beter naar het kopje keken, konden we de link leggen: dit was een klein wolfje!

Een beetje angstig zochten we de omgeving af naar een boze moeder, maar die leek nergens te bekennen. Het bange gevoel werd al gauw vervangen door liefde en samen met ‘Luna’ gingen we op weg naar de top! Geen enkele seconde is onze trouwe vriend hierbij van onze zijde geweken, tot we weer beneden waren en de bospaden helaas weer moesten inruilen voor asfalt. Onze kleine held durfde zijn bos niet te verlaten en in een poging ons hier te houden beet hij nog speels in mijn enkels en probeerde hij ons de weg te versperren, maar met pijn in ons hart moesten we hier toch echt afscheid nemen, maar wel met een hele mooie ervaring rijker!

Deze shortstory is geschreven door: Sanne
Weblog: https://sannesreis.wordpress.com

Ook een shortstory schrijven? 

Plaats je shortstory nu!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!