Strandkleding kopen in Yogyakarta

Strandkleding kopen in Yogyakarta

Strandkleding kopen in Yogyakarta

In april verbleef ik een week in Java en een week in Bali. Op zoek naar geschikte strandkleding, bezocht ik een kledingwinkel in de Mall van Yogyakarta. Ik vond daar een prachtig Javaans kleed: wijd en makkelijk met kleurrijke tekeningen. Dat leek ideaal voor op het strand later in Bali.
En zo liep ik dus in Bali naar het strand met vrienden waarop een van hen, die al jaren op Java woont, zei dat ik een huiskleed aan had. Een soort kamerjas waar Indonesiërs op hun gemak mee thuis zitten na een lange dag.

Sfeerfoto Yogjakarta

Sfeerfoto – Foto: Martine Engelen!

Ik vond het ook al verdacht dat ik nog niemand was tegengekomen met zo’n lang kleed. Integendeel, ik vond de Indonesische mensen vrij modern gekleed. Lachen was dat!! Ondertussen ben ik weer thuis en het makkelijke kleed is heerlijk om aan te doen na een douche en je kan er makkelijk in cocoonen. Op straat ga je me er niet meer in zien…

Sfeerfoto Indonesië!

Sfeerfoto Indonesië!

Deze shortstory is geschreven door: Martine Engelen

Lees ook de volgende reisblogs: 

Het is nog vroeg, nog even een blokje om in Jakarta

Reis mee naar het indrukwekkende Java + Bali

Ook een shortstory schrijven? 

Plaats je shortstory nu!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!