Jesper (founder)

Hi, ik ben Jesper, geboren in 1988 en tegenwoordig woonachtig in het Australische Darwin. De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen. Die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?


Lees meer over Jesper

Marloes

Ik zal mij kort even voorstellen. Ik ben Marloes en ik ben geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak! Verder houd ik ook erg veel van muziek en mensen en ben daarom ook werkzaam als muziektherapeute. Volg mijn reisavonturen via deze blog!


Lees meer over Marloes

Bert

Ik ben Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen.


Lees meer over Bert

Martin

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!


Lees meer over Martin

Johanna (gastblogger)

Hi! Ik ben Johanna en schrijf met veel plezier maandelijks een gastblog. Ik ben opgegroeid in hetprachtige West-Zeeuws Vlaanderen en momenteel studeer ik in Utrecht. Aangezien ik last heb vaneen ontembare reislust, ben ik vaak bezig met (dromen over) reizen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld debuitenlandse reis voor mijn studievereniging, help ik vrienden bij het plannen van hun vakanties enheb ik zelf ook nog meer dan genoeg reisplannen.


Lees meer over Johanna

Valerie (gastblogger)

Reisverslaafd. Taalnerd. Wintermens. Reizen, schrijven en foto’s nemen. Ik denk dat je me zo kan samenvatten. Ik ben Valerie, 30 jaar en ik woon in Vlaanderen. Samen met mijn medereisverslaafde echtgenoot probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Ik ben dan ook heel blij en vereerd om gastblogger te mogen zijn voor Liefde voor Reizen. Want dat delen we hier allemaal. Ik hoop dat ik jullie samen met de andere reporters en gastbloggers nog meer mag inspireren!


Lees meer over Valerie

Reni (gastblogger)

Hoi! Ik ben Reni, 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toen ik op mijn 18estopte met mijn studie, besloot ik om naar Zuid-Afrika te gaan omvrijwilligerswerk te doen. Dit is destijds zo goed bevallen, dat ik met mezelf hadafgesproken om na mijn nieuwe opleiding er weer tussenuit te gaan. Zo ben ikin Mexico terecht gekomen. Tijdens mijn studie heb ik ook niet stil gezeten. Ikheb veel kleine stedentripjes binnen Europa gemaakt, maar ik heb ook veelverre reizen gemaakt.


Lees meer over Reni

Liselotte (gastblogger)

Hoi! Mijn naam is Liselotte, ik ben 34 jaar en woon met mijn man in Dordrecht. Ik ben jurist en psycholoog, maar bovenal een enthousiaste en bereisde duizendpoot. Niets fijners dan mijn koffer pakken en met een notitieboekje en camera op ontdekking gaan! Aangezien ik ben opgegroeid op Curaçao, heb ik veel mooie (ei)landen in die regio gezien. Toen ik naar Nederland terugkeerde om te studeren, is de reislust er niet minder op geworden. Zo heb ik 4 maanden in Lissabon gestudeerd. Mijn streven is om elk jaar een weekendje weg in eigen land te doen, een city trip én verre reis. Reis je met mij mee?


Lees meer over Liselotte

Nikki (gastblogger)

Hoi allemaal! Ik ben Nikki Roeyen, 29 jaar, en ik woon in een klein dorpje in België dat bekend staat als Zoerle-Parwijs. Ik ben opgegroeid in Antwerpen en heb na mijn schooltijd vertoefd in Spanje, Turkije, Dubai… wat mijn reizigersmicrobe helemaal heeft getriggerd. Ik ben gaan reizen als betaalde job, wat maakt dat ik al een groot deel van de wereld heb kunnen zien. Dezeervaringen zou ik graag met jullie willen delen en jullie zo inspireren tot het ontdekken van demeest interessante plekken op deze aardbol.


Lees meer over Nikki

Nadeche (gastblogger)

Hoi! Ik ben Nadeche. Ik heb mijn hele leven veel gereisd, van kinds af aan met mijn ouders veel op reis en zodra ik oud genoeg was alleen op stap. In 2014 ben ik voor het eerst in het buitenland gaan wonen voor mijn stage, in Indonesië. Dat beviel zo goed dat ik in 2016, toen mijn studie afgerond was, heb besloten om weer naar het buitenland te gaan. Ik heb de laatste jaren in Nieuw-Zeeland, Canada en Italië gewoond en tussendoor veel mooie reizen gemaakt.


Lees meer over Nadeche

Sam (gastblogger)

Mijn naam is Sam, ik ben 26 jaar en woon in het mooie België. Sinds twee jaar ben ik een fulltime reisblogger, en daarvoor was ik al enkele jaren actief in het internetwereldje. Als ik reis hou ik vooral van heel wat afwisseling. Een prachtige rondreis door de natuur mag voor mij dan ook af en toe afgewisseld worden met een leuke stedentrip en heel wat cultuur. Sowieso kies ik er altijd voor om zo veel mogelijk te voet te ontdekken. Zo zie je immers plekjes die je anders nooit zou zien en het is ook nog eens sportief!


Lees meer over Sam

Anne (gastblogger)

Ik ben Anne Treur, 33 jaar en woon in Hoofddorp. Reizen is mijn favoriete tijdsbesteding; ik werk fulltime als directiesecretaresse, maar al mijn verlofdagen gaan op aan leuke trips binnen Europa! Ierland is daarin mijn favoriete bestemming, maar ook andere Europese bestemmingen bezoek ik graag! Ik vind veel aspecten van het reizen leuk: een zware wandeltocht op een verlaten eiland in Ierland is fantastisch maar ik kan evengoed genieten van een dag slenteren door de straatjes en steegjes van Rome.


Lees meer over Anne

Marije (gastblogger)

Hello! Ik ben Marije, 33 jaar en als ik niet op pad ben, woon ik in Utrecht. Mijn 2 grote passies zijn reizen en hardlopen, en het liefst een combinatie van de twee. Zo vlieg ik de hele wereld over voor o.a. de snelste marathons, de mooiste trailruns en de effectiefste trainingsstages. (Hard)lopend in het buitenland zie je de mooiste omgevingen, de leukste steden en kom je dichtbij (lokale) culturen. Dit is mijn manier van de wereld ontdekken - en mijn wilde (reis)verhalen deel ik graag!


Lees meer over Marije