Reisbloggers

Spit Bridge to Manly walk
Reisblog Liefde voor Reizen

Welkom bij het team van Liefde voor Reizen. Liefdevoorreizen.nl is dé reisblog voor reislustigen. Al onze reisbloggers hebben hun eigen reisstijl, reistempo en reiswensen, maar hebben één ding gemeen: veel liefde voor reizen! Maak hier kennis met dé reisbloggers van Liefde voor Reizen.

Reisblogger Jesper - Liefde voor Reizen

Jesper

Oprichter / reisblogger

Hi, ik ben Jesper, geboren in 1988 en tegenwoordig woonachtig in het Australische Darwin. De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen. Die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Lees meer over Jesper

Martin

Reisblogger

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Lees meer over Martin

Marloes

Reisblogger

Ik zal mij kort even voorstellen. Ik ben Marloes en ik ben geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak! Verder houd ik ook erg veel van muziek en mensen en ben daarom ook werkzaam als muziektherapeute. Volg mijn reisavonturen via deze blog!

Lees meer over Marloes

Bert

Reisblogger

Ik ben Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen.

Lees meer over Bert

Valerie

Gastblogger

Reisverslaafd. Taalnerd. Wintermens. Reizen, schrijven en foto’s nemen. Ik denk dat je me zo kan samenvatten. Ik ben Valerie, 30 jaar en ik woon in Vlaanderen. Samen met mijn medereisverslaafde echtgenoot probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Ik ben dan ook heel blij en vereerd om gastblogger te mogen zijn voor Liefde voor Reizen. Want dat delen we hier allemaal. Ik hoop dat ik jullie samen met de andere reporters en gastbloggers nog meer mag inspireren!

Lees meer over Valerie

Johanna

Gastblogger

Hi! Ik ben Johanna en schrijf met veel plezier maandelijks een gastblog. Ik ben opgegroeid in het prachtige West-Zeeuws Vlaanderen en momenteel studeer ik in Utrecht. Aangezien ik last heb van een ontembare reislust, ben ik vaak bezig met (dromen over) reizen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld de buitenlandse reis voor mijn studievereniging, help ik vrienden bij het plannen van hun vakanties en heb ik zelf ook nog meer dan genoeg reisplannen.

Reni

Reisblogger

Hoi! Ik ben Reni, 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toen ik op mijn 18e stopte met mijn studie, besloot ik om naar Zuid-Afrika te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Dit is destijds zo goed bevallen, dat ik met mezelf had afgesproken om na mijn nieuwe opleiding er weer tussenuit te gaan. Zo ben ik in Mexico terecht gekomen. Tijdens mijn studie heb ik ook niet stil gezeten. Ik heb veel kleine stedentripjes binnen Europa gemaakt, maar ik heb ook veel verre reizen gemaakt.

Liselotte

Gastblogger

Hoi! Mijn naam is Liselotte, ik ben 34 jaar en woon met mijn man in Dordrecht. Ik ben jurist en psycholoog, maar bovenal een enthousiaste en bereisde duizendpoot. Niets fijners dan mijn koffer pakken en met een notitieboekje en camera op ontdekking gaan! Aangezien ik ben opgegroeid op Curaçao, heb ik veel mooie (ei)landen in die regio gezien. Toen ik naar Nederland terugkeerde om te studeren, is de reislust er niet minder op geworden. Zo heb ik 4 maanden in Lissabon gestudeerd. Mijn streven is om elk jaar een weekendje weg in eigen land te doen, een city trip én verre reis. Reis je met mij mee?

Nikki

Gastblogger

Hoi allemaal! Ik ben Nikki Roeyen, 29 jaar, en ik woon in een klein dorpje in België dat bekend staat als Zoerle-Parwijs. Ik ben opgegroeid in Antwerpen en heb na mijn schooltijd vertoefd in Spanje, Turkije, Dubai… wat mijn reizigersmicrobe helemaal heeft getriggerd. Ik ben gaan reizen als betaalde job, wat maakt dat ik al een groot deel van de wereld heb kunnen zien. Deze ervaringen zou ik graag met jullie willen delen en jullie zo inspireren tot het ontdekken van de meest interessante plekken op deze aardbol.

Gastblogger worden?

Liefde voor Reizen zoekt gastbloggers. Wil jij ook graag jouw reiservaringen delen met duizenden andere reisliefhebbers? En vind jij het tof om deel uit te maken van ons leuke bloggersteam? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Wij zoeken reisbloggers die minimaal 1 keer per maand willen gastbloggen. Deel je favoriete plekken en inspireer andere reizigers. Contact ons nu!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy