5 verschillende vrouwelijke reistypes

5 verschillende vrouwelijke reistypes – Welk type ben jij?


04 mei 2016 |
Foto: 5 verschillende vrouwelijke reistypes

Op reis kun je verschillende type vrouwelijke reizigers tegenkomen. Ik heb voor jullie de 5 meest voorkomende types op een rijtje gezet. Herken jij jezelf hierin of ben jij een totaal ander type? Laat je reactie achter!

De travelplanner

Ben jij zo’n dame die van tevoren alles uitzoekt? Die lijstjes maakt met dingen die je echt niet mag vergeten? Dan ben jij de echte travelplanner, jij komt vrijwel nooit op reis voor verrassingen te staan. Dat is ook precies hoe jij het wilt, voorspelbaar en goed georganiseerd! Dat is voor jou het ultieme moment om je te kunnen ontspannen! Genieten in de geordende wereld!

Type: de travel planner!

Type: de travel planner!

De travelbabe

Ben jij een dame die er altijd mooi bijloopt, vooral in de vakantie? Zien we jou nooit op sokken in sandalen? Geniet jij van het paraderen over de Costa? En je wordt bekeken door allerlei mooi gebruinde gespierde mannen? Is dat voor jou de ultieme vakantie? Dan ben jij een echte Travelbabe! Vakantie is voor jou tijd voor jezelf en je uiterlijk! En dat je dan toevallig opgemerkt wordt door die mooie mannen is een fijne bijkomstigheid! Genieten in style!

Type: de Travelbabe

Type: de Travelbabe

De partybabe 

Ben jij op vakantie niet te houden? Lig jij pas in de ochtend weer in je bed? Gaat bij jou het daglicht voorbij zonder het te zien? Geen alcohol te weinig in je bloed! Muziek om je overeind te helpen is dan ook nodig! Jij feest wat af in de vakantie! Na de vakantie heb je dan ook tijd nodig om weer tot jezelf te komen, je haren weer vast te maken en weer te wennen aan het ‘gewone’ leventje waarin je alleen jezelf in het weekend kunt laten gaan. Feesten is jouw vakantie! Born to be wild!

Type: de party babe!

Type: de party babe!

 

De avonturier / wild one

Ben jij een type die met ongekamde haren gerust je tent inpakt en je rugzak op je rug knoopt? Geen make up in de tas? Bij die gedachte alleen al denk je wat een gedoe! Een tandenborstel past nog net in de tas met allerlei survival spullen. Jij gaat voor het avontuur en daarbij ben jij volop een met de natuur! Jij houdt van wild kamperen en bungee jumpen! Niets is te gek, zolang jij maar tot de max kan genieten van de avontuurlijke wereld om je heen! Zonder avontuur voor jou geen vakantie! Bij jou moet adrenaline en rust zich lekker kunnen afwisselen! Slapen in een hotel is niks voor jou, het liefst wordt je wakker tussen de wolven! Daar ligt voor jou het avontuur!

Type: de avonturier!

Type: de avonturier!

 

Het luxepaardje

Ben jij een dame van waarde? Houdt jij ervan om te shoppen in de meest dure straten van Parijs? Jouw gespaarde geld gaat op aan de mooiste spullen! Je laat je het liefst met een limo door de stad Dubai rijden en je neemt het duurste op de menu kaart! Aan het geld uitgeven kun je zien dat jij echt een luxepaardje bent! Enjoy the money thats the way to explore!

Type: het luxepaardje

Type: het luxepaardje

 

En…welk type ben jij? 

Laat je reactie achter! 😉


 1. Reisblogger Marloes

  Auteur

  Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Reacties

4 reacties

 • Ik ben overduidelijk een ‘Travelplanner’. De uitleg is zo herkenbaar, ik hou ervan om alles goed uit te stippelen en lijstjes te maken met plaatsen die ik wil bezoeken of met dingen die ik niet mag vergeten inpakken. En soms maak ik zelfs een dagplanning. Ik weet wel graag waar ik mij aan kan verwachten, maar dat wil niet zeggen dat er nooit iets avontuurlijks of onverwachts bij komt kijken. 😉

 • Danielle schreef:

  Geen van allen helemaal. Maar het meeste dan nog de travelplanner. Voornamelijk vooraf aan de vakantie, het koffer inpakken is wel echt een lijstjes-ding. Ik kijk naar wat ik wil zien en doen en plan dat losjes, als het moet reserveer ik wel iets, maar meestal kijk ik dan dáár wanneer ik op excursie wil. Niet alles staat in reisgidsen, het zou zonde zijn als je heel je vakantie strak plant en dan een uitje mist waar je van tevoren het bestaan niet wist, maar absoluut niet wilt missen.
  Dus beetje planner meets adventure denk ik..

 • Violetta Hermus schreef:

  Ik hoor in geen van deze reistypes thuis, Deze test is onvolledig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *