5 verschillende vrouwelijke reistypes – Welk type ben jij?

Gepubliceerd: 04 mei 2016 | Foto: 5 verschillende vrouwelijke reistypes

Op reis kun je verschillende type vrouwelijke reizigers tegenkomen. Ik heb voor jullie de 5 meest voorkomende types op een rijtje gezet. Herken jij jezelf hierin of ben jij een totaal ander type? Laat je reactie achter!

De travelplanner

Ben jij zo’n dame die van tevoren alles uitzoekt? Die lijstjes maakt met dingen die je echt niet mag vergeten? Dan ben jij de echte travelplanner, jij komt vrijwel nooit op reis voor verrassingen te staan. Dat is ook precies hoe jij het wilt, voorspelbaar en goed georganiseerd! Dat is voor jou het ultieme moment om je te kunnen ontspannen! Genieten in de geordende wereld!

Type: de travel planner!

Type: de travel planner!

De travelbabe

Ben jij een dame die er altijd mooi bijloopt, vooral in de vakantie? Zien we jou nooit op sokken in sandalen? Geniet jij van het paraderen over de Costa? En je wordt bekeken door allerlei mooi gebruinde gespierde mannen? Is dat voor jou de ultieme vakantie? Dan ben jij een echte Travelbabe! Vakantie is voor jou tijd voor jezelf en je uiterlijk! En dat je dan toevallig opgemerkt wordt door die mooie mannen is een fijne bijkomstigheid! Genieten in style!

Type: de Travelbabe

Type: de Travelbabe

De partybabe 

Ben jij op vakantie niet te houden? Lig jij pas in de ochtend weer in je bed? Gaat bij jou het daglicht voorbij zonder het te zien? Geen alcohol te weinig in je bloed! Muziek om je overeind te helpen is dan ook nodig! Jij feest wat af in de vakantie! Na de vakantie heb je dan ook tijd nodig om weer tot jezelf te komen, je haren weer vast te maken en weer te wennen aan het ‘gewone’ leventje waarin je alleen jezelf in het weekend kunt laten gaan. Feesten is jouw vakantie! Born to be wild!

Type: de party babe!

Type: de party babe!

 

De avonturier / wild one

Ben jij een type die met ongekamde haren gerust je tent inpakt en je rugzak op je rug knoopt? Geen make up in de tas? Bij die gedachte alleen al denk je wat een gedoe! Een tandenborstel past nog net in de tas met allerlei survival spullen. Jij gaat voor het avontuur en daarbij ben jij volop een met de natuur! Jij houdt van wild kamperen en bungee jumpen! Niets is te gek, zolang jij maar tot de max kan genieten van de avontuurlijke wereld om je heen! Zonder avontuur voor jou geen vakantie! Bij jou moet adrenaline en rust zich lekker kunnen afwisselen! Slapen in een hotel is niks voor jou, het liefst wordt je wakker tussen de wolven! Daar ligt voor jou het avontuur!

Type: de avonturier!

Type: de avonturier!

 

Het luxepaardje

Ben jij een dame van waarde? Houdt jij ervan om te shoppen in de meest dure straten van Parijs? Jouw gespaarde geld gaat op aan de mooiste spullen! Je laat je het liefst met een limo door de stad Dubai rijden en je neemt het duurste op de menu kaart! Aan het geld uitgeven kun je zien dat jij echt een luxepaardje bent! Enjoy the money thats the way to explore!

Type: het luxepaardje

Type: het luxepaardje

 

En…welk type ben jij? 

Laat je reactie achter! 😉

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Overnachten in Brisbane: deze hotels en appartementen raden wij aan!

Overnachten in Brisbane in Australië? Brisbane is een stad waar je van gaat houden, wij komen er dan ook erg...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy