Beeldmateriaal van je reis

Beeldmateriaal van je reis!


25 apr 2018 | Sponsored (ADV)
Foto: Beeldmateriaal van je reis

Je kent het wel, je gaat op reis met de auto en van misschien wel het allerleukste deel van je reis zijn er op het einde de minste foto’s. Hoe mooi zijn die uitzichten soms als je boven op een van die bergweggetjes rijdt. Of als je een helling afdaalt richting zee. Vaak zijn dit adembenemende uitzichten die jij nooit van je leven vergeet, maar na afloop van je reis kun je ze thuis ook aan niemand laten zien omdat er op zo’n momenten vaak vergeten wordt, of soms is het zelfs onmogelijk, om even een foto te nemen.

Dashcam

Hij is er eigenlijk niet voor, maar in bovengenoemde situatie wil een dashcam nog wel eens uitkomst bieden. Echter het allerbelangrijkst is dat een dashcam beelden van je rit vastlegt voor het geval er ongeluk gebeurd. Zeker als er geen getuigen zijn kunnen de beelden van een dashboard camera je een hoop ellende besparen.

Tegenwoordig zijn de camera’s te krijgen in heel veel verschillende uitvoeringen. Camera’s die alleen voor je de weg filmen maar ook camera’s die ook de weg achter je filmen. Door de ruime beeldhoek filmen de meeste dashcams zelfs wat er gebeurt op de rijbaan naast je. De beelden bekijk je gewoon terug op je laptop of computer. Hoe handig kan het zijn. Zeker als je op vakantie gaat naar landen waar je jezelf over het algemeen gezien iets minder makkelijk verstaanbaar kan maken is zo’n camera enorm handig. Kun je meteen je onschuld bewijzen na een ongeval.

Bon voyage!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *