Overnachten in ’s werelds eerste bierhotel in Schotland

Bierhotel The Doghouse in Schotland
Bierhotel The Doghouse in Schotland (photo: BrewDog)
Bierhotel The Doghouse in Schotland
Bierhotel The Doghouse in Schotland (photo: BrewDog) | / Schotland

Hou jij van bier en drink je ook graag een biertje op je hotelkamer? Dan hebben wij het ideale hotel voor je gevonden. Maak kennis met ‘The Doghouse’ in Ellon, Aberdeenshire. Dit hotel in Schotland heeft 26 kamers voorzien van een eigen biertap en heeft zelfs een eigen bierkoelkast onder de douche. De kamers hebben uitzicht op de brouwerij, waardoor je de brouwers vanuit je hotelkamer aan het werk kunt zien. Dit klinkt te gek toch? 

Bezoek The Doghouse in 2019

Het is de bedoeling dat de Schotse brouwerij BrewDog de deuren van dit gave bierhotel ‘The Doghouse’ opent in 2019. ‘Het bierhotel is ons cadeau aan gepassioneerde fans van ambachtelijk bier die een bezoek brengen aan onze brouwerij in Aberdeenshire. Het idee om dit (bier)hotel te openen stond al enige tijd op de agenda en nu zijn we in staat die droom waar te maken, op dezelfde locatie als ons hoofdkwartier’, aldus co-founder James Wat.

Video over The Doghouse Hotel

The Doghouse Hotel from BrewDog on Vimeo.

Zou jij willen overnachten in dit bierhotel? 

Laat je reactie achter! 

Meer leuke reistips? 

Volg onze reizende reporters hier op Facebook!


Dit vind je misschien ook leuk:

Deze blog is geschreven door:
De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends, het laatste reisnieuws en andere leuke reisberichten. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *