Whatsapp komt met vakantiemodus

Eindelijk rust op vakantie; WhatsApp komt met vakantiemodus


29 okt 2018 | Lifestyle en Trends
Foto: Whatsapp komt met vakantiemodus

We gaan allemaal met goede voornemens op reis; zo min mogelijk met onze mobiele telefoon zitten op vakantie. Dit blijkt altijd weer lastiger te zijn dan we vooraf denken. Toch weer even snel kijken, heb ik geen berichten gemist op WhatsApp? Heb ik al likes en reacties gekregen op mijn Instagram foto? We blijven natuurlijk nieuwsgierige wezens. Van het een komt het ander en ondertussen zit je weer een uur op je smartphone. Zo ben je toch weer online bezig, iets wat je niet wilde op vakantie. Zonde van de tijd, vind je ook niet? Dit moet veranderen, maar hoe?!

Vakantiemodus op WhatsApp

Gelukkig komt er binnenkort een vakantiemodus op WhatsApp, als we tenminste de geruchten moeten geloven. Deze nieuwe functie op WhatsApp gaat ervoor zorgen dat gearchiveerde gesprekken ook daadwerkelijk gearchiveerd blijven. Nieuwe berichten zullen niet meer bovenaan komen te staan en op deze manier kun je in alle rust van je vakantie genieten. Ook kun je ervoor kiezen dat bijvoorbeeld de collega-buurt en schoonfamilie app even in de vakantiemodus staat, maar dat je wel gewoon berichten van je beste vrienden ontvangt. Super handig, vind je ook niet? Wanneer de functie beschikbaar komt, is nog niet duidelijk. Volgens WABetaInfo werkt WhatsApp nog aan de functie en hebben zij alleen een bètaversie gezien.

Ga jij de vakantiemodus gebruiken?

Ben jij ook enthousiast over deze nieuwe functie van WhatsApp? Ga jij de vakantiemodus functie gebruiken? Laat je reactie achter!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *