Review Icebreaker

Gepubliceerd: 26 okt 2014 | Foto: Review Icebreaker

Review Icebreaker
Reisblog Liefde voor Reizen

Review Icebreaker – Ik test voor jullie uit de Tech T Lite SS van Icebreaker,  wat voor mij het ultieme reisshirt is. Als je gaat backpacken dan wil je het liefst zo min mogelijk meenemen. Kilometers lopen met een zware rugzak is niet fijn. Belangrijk is ook dat je tijdens het backpacken kiest voor de juiste kleding. Het moet licht en voornamelijk comfortabel zijn. 

Perfecte kleding

In Nieuw-Zeeland weten ze perfecte kleding te maken die daar aan voldoet. Het merk Icebreaker begint steeds bekender en populairder te worden onder die reizigers.

De zeer veelzijdige Tech T Lite uit de Journeys collectie is gemaakt met dunne, lichte, 150g diervriendelijk merinowol dat bestand is tegen nare geurtjes, zelfs na dagen dragen. Hoe weten we zo zeker dat de merinowol diervriendelijk is? In de kleding zit een code gemerkt en aan de hand daarvan kan je zien waar de wol van jouw shirt vandaan komt.

Icebreaker: ideaal voor backpackers  

Dit materiaal heeft als belangrijkste voordelen dat het reguleert, isoleert en nauwelijks nare geurtjes aanneemt. Voor backpackers die zo min mogelijk mee willen nemen, is Icebreaker kleding een ware uitkomst. 

Meer reviews? 

Regelmatig testen wij handige reisaccessoires en geven hierover een eerlijk oordeel. Bekijk nu alle reviews.

Reisblogger Bert

Geschreven door:

Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy