Review Icebreaker

Gepubliceerd: 26 okt 2014 | Foto: Review Icebreaker

Review Icebreaker – Ik test voor jullie uit de Tech T Lite SS van Icebreaker,  wat voor mij het ultieme reisshirt is. Als je gaat backpacken dan wil je het liefst zo min mogelijk meenemen. Kilometers lopen met een zware rugzak is niet fijn. Belangrijk is ook dat je tijdens het backpacken kiest voor de juiste kleding. Het moet licht en voornamelijk comfortabel zijn. 

Perfecte kleding

In Nieuw-Zeeland weten ze perfecte kleding te maken die daar aan voldoet. Het merk Icebreaker begint steeds bekender en populairder te worden onder die reizigers.

De zeer veelzijdige Tech T Lite uit de Journeys collectie is gemaakt met dunne, lichte, 150g diervriendelijk merinowol dat bestand is tegen nare geurtjes, zelfs na dagen dragen. Hoe weten we zo zeker dat de merinowol diervriendelijk is? In de kleding zit een code gemerkt en aan de hand daarvan kan je zien waar de wol van jouw shirt vandaan komt.

Icebreaker: ideaal voor backpackers  

Dit materiaal heeft als belangrijkste voordelen dat het reguleert, isoleert en nauwelijks nare geurtjes aanneemt. Voor backpackers die zo min mogelijk mee willen nemen, is Icebreaker kleding een ware uitkomst. 

Meer reviews? 

Regelmatig testen wij handige reisaccessoires en geven hierover een eerlijk oordeel. Bekijk nu alle reviews.

Reisblogger Bert

Auteur:

Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer...

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed...

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens...

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

- Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu...

Wegdronen met deze prachtige DJI Spark!

Als je video's maakt, kan je bijna niet meer zonder de drone! Al lang koesterde ik deze wens en nu...

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review - Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy