Review Icebreaker

Review Icebreaker


26 okt 2014 |
Foto: Review Icebreaker

Review Icebreaker – Ik test voor jullie uit de Tech T Lite SS van Icebreaker,  wat voor mij het ultieme reisshirt is. Als je gaat backpacken dan wil je het liefst zo min mogelijk meenemen. Kilometers lopen met een zware rugzak is niet fijn. Belangrijk is ook dat je tijdens het backpacken kiest voor de juiste kleding. Het moet licht en voornamelijk comfortabel zijn. 

Perfecte kleding

In Nieuw-Zeeland weten ze perfecte kleding te maken die daar aan voldoet. Het merk Icebreaker begint steeds bekender en populairder te worden onder die reizigers.

De zeer veelzijdige Tech T Lite uit de Journeys collectie is gemaakt met dunne, lichte, 150g diervriendelijk merinowol dat bestand is tegen nare geurtjes, zelfs na dagen dragen. Hoe weten we zo zeker dat de merinowol diervriendelijk is? In de kleding zit een code gemerkt en aan de hand daarvan kan je zien waar de wol van jouw shirt vandaan komt.

Icebreaker: ideaal voor backpackers  

Dit materiaal heeft als belangrijkste voordelen dat het reguleert, isoleert en nauwelijks nare geurtjes aanneemt. Voor backpackers die zo min mogelijk mee willen nemen, is Icebreaker kleding een ware uitkomst. 

Meer reviews? 

Regelmatig testen wij handige reisaccessoires en geven hierover een eerlijk oordeel. Bekijk nu alle reviews.


  1. Reisblogger Bert

    Auteur

    Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *