Timelapse tour door Californië

Timelapse tour door Californië

Timelapse tour door Californië

Wow, wat kunnen camera’s tegenwoordig toch een hoop. Hier is een filmpje te zien waarin er een timelapse tour is gemaakt door Californië. In een periode van 4 jaar filmde Hal Bergman de Amerikaanse staat. Deze prachtige beelden heeft hij verwerkt in deze indrukwekkende video over Californië.

Timelapse tour door Californië

De beelden zijn opgenomen in de volgende gebieden:

Alabama Hills, Big Sur, Bombay Beach, Death Valley National Park, Gilroy, Inyo National Forest, Jenner, Joshua Tree, Lake Tahoe, Long Beach, Los Angeles, Malibu, Mono Lake South Tufa Reserve, Mount Shasta, Napa, Onyx, Owens Lake, Salinas, San Diego, San Francisco, San Luis Obispo, Santa Monica, Sequoia National Forest,Venice, Weldon, Yosemite National Park

Herken jij ze terug in onderstaande timelapse?

 

Bron: http://vimeo.com/halbergman 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *