Vincent van Gogh tour Brabant

Gepubliceerd: 15 jun 2020 | 

Vincent van Gogh was een van de grootste kunstenaars die Nederland ooit gekend heeft. Iedereen kent wel een van zijn meesterwerken. Vincent van Gogh was een zeer creatieve man die met zijn werken wereldberoemd werd. Vincent had een turbulent leven en heeft op verschillende plekken in Nederland en Europa gewoond. Ook heeft hij heel wat jaren in Brabant gewoond, waar hij tevens ook geboren is.

Wie van kunst houdt en meer over het leven van Vincent van Gogh wilt weten kan net als wij een Van Gogh Tour doen. Hierbij reis je af naar verschillende plekken in Brabant die belangrijk zijn geweest voor Vincent. Een zeer interessante en leerzame tour waarbij je helemaal in het leven van Vincent van Gogh duikt. Bekijk nu onze sfeervideo en reis mee.

Lees meer over de Vincent van Gogh tour in Brabant

Misschien vind je deze blogs ook interessant

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy