Video: Vincent van Gogh tour Brabant

Vincent van Gogh was een van de grootste kunstenaars die Nederland ooit gekend heeft. Iedereen kent wel een van zijn meesterwerken. Vincent van Gogh was een zeer creatieve man die met zijn werken wereldberoemd werd. Vincent had een turbulent leven en heeft op verschillende plekken in Nederland en Europa gewoond. Ook heeft hij heel wat jaren in Brabant gewoond, waar hij tevens ook geboren is.

Wie van kunst houdt en meer over het leven van Vincent van Gogh wilt weten kan net als wij een Van Gogh Tour doen. Hierbij reis je af naar verschillende plekken in Brabant die belangrijk zijn geweest voor Vincent. Een zeer interessante en leerzame tour waarbij je helemaal in het leven van Vincent van Gogh duikt. Bekijk nu onze sfeervideo en reis mee.

Lees meer over de Vincent van Gogh tour in Brabant

Deel deze reisvideo via social media

Meer inspirerende reisvideo's

Reisvideos over Australië
24 video's
Reisvideos over België
1 video
Reisvideo's over Duitsland
1 video
Reisvideo's over Frankrijk
1 video
Griekenland videos
4 video's
Reisvideo's over Hongarije
1 video
Reisvideo's over Ierland
2 video's
Reisvideo's Indonesië
4 video's
Reisvideo's over Italië
1 video
Reisvideo's over Nederland
5 video's
Reisvideos over Noorwegen
1 video
Reisvideos over Portugal
3 video's
Schotland videos
3 video's
Stedentrips video's
6 video's
Reisvideo's Zweden
3 video's

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy