Weekendje Lunteren (Op de Veluwe)

Gepubliceerd: 12 okt 2021 | 

Op uitnodiging van De Werelt genoten Bert en Marloes van de bosrijke en afwisselende omgeving bij Lunteren. Een enorm voordeel is dat je vanuit het hotel direct de hort op kan, dit kan zoals wij vandaag gedaan hebben met een e-scooter, maar uiteraard ook per fiets of per voet! De Veluwe is een prachtig gebied in Nederland om vakantie te vieren en tot rust te komen. Bekijk nu de sfeervideo waarin ze jou meenemen naar het hotel en de prachtige omgeving.

Misschien vind je deze blogs ook interessant

Reisblogger Marloes

Met liefde geschreven door:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy