Waar naar toe in augustus?

Waar naartoe op vakantie in Augustus?

Waar naartoe op vakantie in Augustus?

Augustus is naast juli echt de maand van de vakanties. Maar naar welke vakantiebestemmingen moet je nou eigenlijk gaan in de maand augustus. Wij van Liefde Voor Reizen hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met de beste vakantiebestemmingen voor in de maand augustus. Geniet van zon, zee en excursies! 

Sri Lanka

Juli en augustus is een prima maand om Sri Lanka te ontdekken. De meeste regen van de zuiwestmoesson is dan namelijk voorbij en in deze maand kun je prima een rondreis over het hele eiland maken. Sri Lanka staat bekend om de prachtige tempels, theevelden en stranden. Boek nu je rondreis naar Sri Lanka! Onze tip: wil je liever je reis naar Sri Lanka zelf plannen? Boek dan je vlucht en laat je tours bijvoorbeeld regelen door Tourmaster Sri Lanka!

Canada

Zin in een onvergetelijke reis? En zin om beren te spotten? Dan is Canada het perfecte land. In Augustus zit je qua klimaat helemaal goed in Canada. Let er wel op dat het wel druk kan zijn in augustus omdat het hoogseizoen is, het op tijd reserveren van je hotels wordt daarom wel aangeraden. Klik hier voor meer informatie en het boeken van je droomreis naar Canada!

Ierland 

Geniet van de ruige natuur van Ierland. Maak een roadtrip langs de kust en stop bij de sfeervolle steden zoals Dublin & Belfast. Ierland heeft veel mooie natuur te bieden en is zowel bij mooi weer als regenachtig weer een echte ‘must see’. Ons reporters team is verschillende keren richting Ierland geweest en heeft uitgebreid verslag gedaan

 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *