REISTIPS

De leukste reisboeken

BACKPACK BESTEMMINGEN

Het ultieme reisboek voor backpackers. Het maakt niet uit wat voor backpacker je bent, of je nou een low-budget reiziger bent of meer van luxe houdt, dit boek heeft dé tips voor ieder type backpacker.

1

BUCKETLIST REIZEN

Er zijn reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben. In het boek Bucketlist, geschreven door Marloes de Hooge, worden 25 droomreizen beschreven die je ooit een keer in je leven moet maken.

2

(TE) GEKKE SLAAPPLEKKEN

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! In het boek ‘Te Gekke Slaapplekken’ neemt Renske je mee naar 40 bijzondere plekken, om even te onthaasten en het maximale uit je weekend te halen.

3

NEDERLAND - EROPUIT IN ELK SEIZOEN

Het ideale boek voor iedereen die graag erop uit wil gaan. ‘Nederland – Eropuit in elk seizoen’ is een luxe reisgids wat gaat over historische stadjes in Nederland en hun omgeving. Een inspirerend boek voor als je een dagje of een weekend weg wil in Nederland

4

GA OP DE FIETS

7 maanden lang fietsten Laura en Irene door het mooie Europa. Alle indrukken die ze kregen tijdens deze bijzondere fietsreis schreven ze op. Ga Op De Fiets is een boek voor fietsliefhebbers vol met avonturen, ervaringen en mooie foto’s.

5

WHAT'S THE STORY?

José Bryan komt al jaren in Ierland en ontdekte tijdens haar reizen dat er nog steeds zoveel mooie, hilarische, interessante, maar ook hartverscheurende verhalen schuilen achter deuren van knusse pubs en op onverwachte plaatsen die het verdienen om verteld te worden.

6

ONBEVANGEN

Op een doordeweekse oktoberdag stapt Dorien Cramer op het vliegtuig naar Singapore, met haar fiets in het ruim. Ze gooit het roer drastisch om na een plotseling verbroken relatie en twijfel over de rest van haar werkende leven. Een solofietstocht zonder eindbestemming volgt. Ontmoetingen en ervaringen bepalen de koers.

7

RONDREIS IN 555 QUIZVRAGEN

Dit boek is een rondreis langs alle landen van Europa in 555 vermakelijke en uitdagende quizvragen. Een reis van Nederlandse dj’s naar Italiaanse kunstenaars, van Griekse filosofen naar Spaanse sporters en van het Britse koningshuis naar Belgische bieren.

8