Liefde voor Reizen Webshop

Welkom in onze reiswebshop, de webshop van Liefde voor Reizen. Liefde voor Reizen is al 6 jaar een begrip in de reiswereld. Met een vast team aan reisbloggers delen wij dagelijks de leukste reistips en delen wij onze reiservaringen. Ook hebben wij een webshop waarin je toffe reisproducten kunt vinden zoals unieke travel t-shirts, reisboeken en andere te gekke reisaccessoires. Oftewel, leuke producten om te geven aan wereldreizigers of om zelf te krijgen als reisliefhebber. Neem snel een kijkje en laat je inspireren.

Onze reisproducten

Hieronder vind je onze eigen reisproducten, zoals te gekke travel t-shirts.

Toffe reis t-shirts

Awesome Journey travel t-shirt – versie 1

Noord, Oost, Zuid, West… welke richting je ook op gaat, met dit Awesome Journey t-shirt wordt het gegarandeerd een onvergetelijke reis. Dit design is beschikbaar voor t-shirts, hoodies, petten, mutsen en meer kledingstukken. En verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Alvast een een awesome journey gewenst!

Awesome Journey travel t-shirt – versie 2

Na het succes van het eerste Awesome Journey design hebben wij in 2020 een nieuwe versie gemaakt. Laat iedereen weten dat jij bezig ben aan een awesome journey. Ook dit design is beschikbaar voor t-shirts, hoodies, petten, mutsen en meer accessoires. En verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Persoonlijke reisposter

We hebben allemaal wel een favoriete plaats of wereldstad om te wonen. Hoe gaaf is het om je favoriete (wereld)stad op een designposter te plaatsen.

Bij Printmijnstad.nl kun je helemaal op maat je eigen designposter ontwerpen.

Met een reisposter kun je jouw gemaakte droomreis afdrukken en voor eeuwig inlijsten en aan de muur hangen.

Zo haal je het reizen in huis en kun je aan al je visite laten zien wat voor toffe rondreis je gemaakt hebt.

Liefde voor Reizen aan de muur

Onze mooiste reisfoto’s zijn nu eenvoudig op canvas te bestellen via Werkaandemuur.nl. Met een gave canvas haal je nog meer het reisgevoel in huis. Verkrijgbaar op verschillend materiaal en in verschillende formaten. Neem snel een kijkje in de shop

Leuke reisboeken

Reisboek: Te Gekke Slaapplekken

Te Gekke Slaapplekken

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! Avonturier Renske Borst bewijst het tegendeel. Een jaar lang reedt Renske ieder weekend in haar oranje Kever door Nederland en Vlaanderen, om (te) gekke slaapplekken te ontdekken. In haar boek ‘Te Gekke Slaapplekken’ neemt ze je mee naar 40 bijzondere plekken, om even te onthaasten en het maximale uit je weekend te halen.

Lonely Planet Ultimate Travelist
Reisboek van Lonely Planet

Ultimate Travelist

Welke bestemmingen mag je absoluut niet missen? In Lonely Planet’s Ultimate Travelist staan 500 trekpleisters en bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen op de wereld. Een boek dat is samengesteld door verschillende reisexperts over de wereld. Een helder geschreven boek, met inspirerende reisfoto’s en een uitvouwbare kaart. Een must have voor iedere wereldreizigers. 

Handige reisaccessoires

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!
Spy-Fy® Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Spy-Fy® Privacy Paspoorthoes

We reizen de hele wereld rond. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Hoewel het in de meeste gevallen gewoon goed gaat, is er natuurlijk altijd een kans dat het een keer mis gaat en je slachtoffer wordt van identiteitsfraude. Om dit te voorkomen kun je een privacy paspoorthoes aanschaffen.

Review Travis Touch translator
Review Travis Touch translator

De Travis Touch Translator

Ga je binnenkort reizen naar een land waar je de taal niet van spreekt? Dan kan deze Travis Touch Translator enorm helpen. Dit kleine en slimme apparaatje spreekt 100 talen en is te gebruiken via WIFI, maar ook via de bijgeleverde Global data SIM card. Maak jezelf goed verstaanbaar en voorkom miscommunicatie met de Travis Touch Translator.

Maatwerk reisgadgets

Gespot - webshop met gave gepersonaliseerde reisartikelen!
Webshop met gave gepersonaliseerde reisartikelen!

Airportag

Wil je echt iets unieks geven aan een vriend of vriendin die enorm van reizen houdt? Dan zit je in de webshop van Airportag helemaal goed. Meer dan 100 maatwerk reisproducten zijn er te verkrijgen. Plaats bijvoorbeeld je favoriete luchthaven of boardingpass op een kussen of t-shirt. Bij Airportag hebben ze zoveel gave reisproducten, dat je ongetwijfelt zult slagen voor een cadeautje.

Reisartikelen - Webshop
Webshop Reisartikelen.nl

Reisartikelen

Altijd handig om alle nodige reisproducten op een website te vinden. Bij Reisartikelen.nl vind je werkelijk waar alles voor je vakantie. Van kofferlabels, handdoeken, veiligheidstasjes, EHBO-setjes, backpacks tot mondkapjes. Ook producten voor een vakantie in eigen land zijn er te vinden. Neem snel een kijkje, wij wensen je alvast een goede en veilige vakantie.

(Reis)webshop of reisproduct gespot?

Heb jij een leuk reisproduct gespot, heb je een eigen reiswebshop of ben je zelf ondernemer en zou je graag jouw product onder de aandacht willen brengen? Stuur ons dan een berichtje. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.