Taiwan

Taiwan is een land in Oost-Azië, op de kruising van de Oostzee en de Zuid-Chinese Zee in het noordwesten van de Stille Oceaan. Ontdek de mooiste plekken van Taiwan hier bij Liefde voor Reizen. Lees onze inspirerende blogs of plan je nieuwe reis door Taiwan.

Reisinformatie over Taiwan

Continent: Azië

Valuta: de (nieuwe) Taiwanese dollar

Tip: reisgidsen Taiwan

Plan je Taiwan reis

Bepaal zelf de route, accommodaties en activiteiten voor je reis in Taiwan

Vliegtickets

Accommodaties

Activiteiten

Rondreis

Reisblogs over Taiwan

Ontdek de mooiste plekken in Taiwan met onze reistips
Al sinds mijn eerste verre reis naar Hong Kong was ik nieuwsgierig naar de wereld. Na eerst een aantal weken doorgebracht te hebben in Lissabon ben ik na thuiskomst mijn eerste echte reis gaan plannen.

Templeworker in Taiwan

Al sinds mijn eerste verre reis naar Hong Kong was ik nieuwsgierig naar de wereld. Na eerst een aantal weken doorgebracht te hebben in Lissabon...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy