Samenwerken

Liefde Voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Ons reporters team bestaat uit 4 vaste reporters die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reisblog en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website en social media kanalen. 

Voor welke samenwerkingen staan wij open?

Wij staan als reisblog Liefde voor Reizen voor veel samenwerkingen open. Zo is er op de website ruimte om als bedrijf te kunnen adverteren, plaatsen wij eerlijke reviews en staan wij altijd open voor andere creatieve samenwerkingen. 

De volgende samenwerkingen zijn mogelijk 

Advertorials

Zet je merk / bedrijf / product in de schijnwerpers bij onze doelgroep door middel van het plaatsen van een advertorial

Interviews

Op onze reisblog plaatsen wij ook regelmatig inspirerende interviews met bekende en onbekende reizigers. Zo hebben wij de afgelopen tijd  deNederlandse folkband Mister and Mississippi, 3 op Reis presentatrice Nienke de La Rive Box en schaatser Hein Otterspeer mogen interviewen. Ook een keer geïnterviewd worden? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Stuur onze reporters op pad om en eerlijke review te schrijven. Zo zijn onze reporters in Zweden geweest en hebben zij ervaren hoe het is om avontuurlijk te overnachten in Zweden

Persreizen

Stuur onze reporters op pad en zet je stad of activiteit in de schijnwerpers. Tijdens de persreizen en / of na de persreizen zullen onze reporters een eerlijk beeld geven van de activiteit. 

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (75%) en België (10%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan. 

Dagelijkse groei

Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze mediakit. Heb je andere vragen, twijfel niet en contact ons via onderstaand formulier. Wij kijken uit naar een leuke samenwerking, groetjes Marloes, Bert, Martin & Jesper!

Social media

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 12.500 volgers op social media (via Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube en Google+). Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië, Liefde voor Australië en Liefde voor Griekenland. 

Met deze mooie partijen werken wij o.a. samen: 

Onze samenwerkingen

Ook samenwerken? Contact ons: 

 

Algemeen
Contact@liefdevoorreizen.nl

Redactie
Bert@liefdevoorreizen.nl
Marloes@liefdevoorreizen.nl
Martin@liefdevoorreizen.nl
Jesper@liefdevoorreizen.nl


Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen