Samenwerken

Samenwerken Liefde voor Reizen
Reisblog Liefde voor Reizen

Baruwei Lookout Loop - Nitmiluk National Park

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Op 1 september 2014 startten Marloes, Bert, Martin en Jesper deze reisblog met als doel mensen inspireren. Dagelijkse plaatsen zij en enthousiaste gastbloggers inspirerende blogs op de website en social media kanalen.

Liefde Voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken, zoals Tourism Ierland, Visit Brabant, Australia Expert, Hotel De Werelt, Germany Travel, Hotelspecials, Northern Territory en Riksja Travel.

Dagelijkse groei

Aangezien onze bezoekers en volgers dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op onze website geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze meest recente mediakit.

Social media

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 50.000 volgers op social media (via Facebook, pagina’s & groepen), Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube. Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië en Liefde voor Australië.

Facebook groepen

Ook hebben wij verschillende Facebook groepen waarin reizigers vragen aan elkaar kunnen stellen:

Reismaatje gezocht: 23.000+ leden

Indonesië backpackers: 13.000+ leden

Scandinavië reizigers NL & BE: 1250 + leden

Schaatsen bij Kinderdijk

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (70%) en België (20%). Dit zijn voornamelijk avontuurlijke reizigers. Reizigers die graag op ontdekkingsreis gaan op zoek naar natuur, wildlife en indrukwekkende plekken. Wil je meer weten over onze doelgroep, vraag dan onze meest recente mediakit aan.

Samenwerken?

Samenwerken met Liefde voor Reizen is op verschillende manieren mogelijk. Zo is er op de website ruimte om als bedrijf te kunnen adverteren met advertorials, plaatsen wij eerlijke reviews en kun je ons op pad sturen om een mooie bestemming uit te lichten. Wij vinden het belangrijk dat een organisatie bij ons past en goed aansluit bij ons als reisblog.

Mogelijkheden

Advertorials

Zet je merk / organisatie / product in de schijnwerpers op onze website met het plaatsen van een advertorial. Het is mogelijk om een artikel zelf aan te leveren of door onze ervaren bloggers te laten schrijven.

Persreizen

Stuur onze reisbloggers op pad en zet je accommodatie of bestemming in de spotlights. Tijdens de persreizen en / of na de persreizen zullen onze reisbloggers een eerlijk verhaal met eigen ervaringen delen over de activiteiten. Op de website verschijnt een uitgebreide reisblog met mooie sfeerfoto’s en een inspirerende sfeervideo.

Andere samenwerkingen

Daarnaast is het mogelijk om op maat samen te werken. Dit houdt in dat we op basis van jou wensen een mooie samenwerking opzetten die past bij beiden partijen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een berichtje

Onze samenwerkingen

Met deze mooie partijen hebben wij o.a. al samengewerkt:

Met deze mooie partijen in de reisbranche heeft Liefde voor Reizen samengewerkt

Voigt Travel

Australia Expert

Parkos

Tourism Australia

ANWB

Duits Verkeersbureau

Landal

Vakanties.nl

VVV Deventer

BoerenBed

Trivago

Booking.com

In de media

Liefde voor Reizen in de spotlights

Samenwerken?

Wil je ook een keer samenwerken met ons? Neem dan contact op

Stuur je vraag of voorstel naar [email protected]

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy