Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Samenwerken

Over Liefde voor Reizen

Welkom op Liefde voor Reizen

Ik ben Jesper (1988), de oprichter van Liefdevoorreizen.nl. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het ontdekken van nieuwe plekken, het fotograferen van wildlife en mooie landschappen en het delen van mijn passie: reizen. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Al sinds 2014 verzamel ik op deze reisblog samen met een enthousiast team van reisbloggers de leukste reistips over de meest bijzondere plekken op de wereld.

Wat ooit begon als hobby project is uitgegroeid tot een reisplatform waar maandelijks duizenden reizigers hun reisinspiratie vandaan halen. Van leuke stedentrips in Europa tot aan avontuurlijke roadtrips door Australië. Op onze website lees je eerlijke reisverhalen, persoonlijke reiservaringen en leuke reistips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. 

OVER LIEFDE VOOR REIZEN

Hoe het begon

Tijdens een inspirerende rondreis door Indonesië in 2010 ontmoette Jesper reisfanaten Bert en Marloes. Na veel bijzondere reismomenten op Java en Bali met elkaar, bleek de klik heel goed te zijn en de liefde voor reizen bij iedereen zo groot te zijn, dat zij in 2014 besloten om hun reiservaringen samen te gaan bundelen op een reisblog: Liefde voor Reizen was een feit! 

Ondertussen is Liefde voor Reizen een van de langstlopende reisblogs van Nederland en België geworden en delen wij dagelijks reistips via onze website of social media kanalen. Ook hebben wij de afgelopen 10 jaar met veel mooie organisaties in de reisbranche samen mogen werken, waaronder: Tourism Ierland, Van Verre Reizen, Australia Expert,  Visit Brabant, Hotel De Werelt, Germany Travel, TUI, KLM, Down Under Tours, Toko Travel, Hotelspecials, Sunny Cars, Booking.com, Northern Territory en Riksja Travel.

Het reporters team van reisblog Liefde voor Reizen!

10 jaar Liefde voor Reizen

Aarde

Op onze reisblog vind je reistips over meer dan 70 reisbestemmingen op de wereld.

Boomerang

Wij schreven meer dan 100 blogs over Australië en hebben veel ervaring in reizen door Australië.

Reismaatje gezocht

Onze reismaatje gezocht groep is uitgegroeid tot een grote community van zo'n 29.000 leden.

Laptop

Onze website is de afgelopen jaren geraadpleegd door miljoenen reizigers die hun reis aan het plannen waren.

Information

Wij delen ook onze ervaringen op het gebied van emigratie, budgetreizen en het boeken van reizen.

ONZE DOELGROEP

Reizigers uit Nederland en België

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 35 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (70%) en België (20%). Dit zijn voornamelijk avontuurlijke reizigers.

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 60.000 volgers op social media via Facebook (pagina’s & groepen), Instagram, Pinterest en Youtube. Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië en Liefde voor Australië.

Wil je meer weten over onze doelgroep, vraag dan onze meest recente mediakit aan.

De Cassowary
SAMENWERKEN?

Contact Liefde voor Reizen

Heb je een vraag over een specifieke blog of bestemming? Stuur ons dan een berichtje via de website. Wij helpen je graag bij je vragen en de voorbereiding van je nieuwe reis. 

Zie je een leuke mogelijkheid voor een samenwerking? Stuur ons een berichtje met je motivatie en ideeën naar [email protected].

Wij ontvangen dagelijks vragen en voorstellen, het kan soms iets langer duren voordat je een reactie ontvangt. 

Een avontuurlijke groet, team Liefde voor Reizen!