Samenwerken

Liefde voor Reizen is al meer dan 7 jaar een begrip in de reiswereld. Op 1 september 2014 startten Marloes, Bert, Martin en Jesper deze reisblog met als doel mensen inspireren. Dagelijkse plaatsen zij en enthousiaste gastbloggers inspirerende blogs op de website en social media kanalen. Lees hier het verhaal achter Liefde voor Reizen.

Liefde Voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken, zoals Tourism Ierland, Visit Brabant, Hotelspecials, Northern Territory en Riksja Travel. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Ons reisbloggers team bestaat uit 4 vaste reisbloggers en verschillende gastbloggers. Wij plaatsen dagelijks reistips en hebben daardoor een goede interactie met onze volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op onze website en social media kanalen.

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (73%) en België (17%). Na België komen de meeste volgers uit Spanje, Australië, Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Wil je meer weten over onze doelgroep, vraag dan onze meest recente mediakit aan.

Dagelijkse groei

Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze mediakit.

Social media

Op dit moment heeft Liefde voor Reizen meer dan 50.000 volgers op social media (via Facebook, pagina’s & groepen), Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube. Wij hebben ook speciale thema kanalen op social media waarmee we een specifieke doelgroep kunnen bereiken. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Scandinavië, Liefde voor Australië en Liefde voor Griekenland.

Facebook groepen

Ook hebben wij verschillende Facebook groepen waarin reizigers vragen aan elkaar kunnen stellen. De volgende Facebook groepen hebben wij in ons beheer en groeien dagelijks:

Indonesië backpackers: 9200+ leden

Reismaatje gezocht: 10500+ leden

Scandinavië reizigers NL & BE: 1250 + leden

Het team van reisblog Liefde voor Reizen
Team Liefde voor Reizen – v.l.n.r. Marloes, Bert, Martin en Jesper

Web stories

Onze reisblog is altijd in ontwikkeling, wij vinden het namelijk belangrijk dat onze volgers een optimale gebruikservaring hebben. Onze laatste website toevoeging zijn web stories. Dankzij Google kunnen wij reizigers nu nog beter inspireren door middel van visuele stories. Korte reisverhalen met beeld en geluid en waarmee je op een snelle manier geïnspireerd kunt raken. Deze stories zijn zichtbaar op de website onder inspiratie en op de homepage en zijn ook goed zichtbaar in de Google zoekmachine. Lijkt jou het tof om een keer samen een story te maken en te publiceren op Liefde voor Reizen? Stuur ons dan een berichtje

Voor welke samenwerkingen staan wij open?

Wij staan als reisblog voor veel samenwerkingen open. Zo is er op de website ruimte om als bedrijf te kunnen adverteren, plaatsen wij eerlijke reviews en kun je ons op pad sturen om mooie plekken uit te lichten. Natuurlijk staan wij ook altijd open voor andere creatieve samenwerkingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Benieuwd hoe wij werken? Lees dan meer over ons.

De volgende samenwerkingen zijn mogelijk

Advertorials

Zet je merk / bedrijf / product in de schijnwerpers bij onze doelgroep door middel van het plaatsen van een advertorial.

Interviews

Op onze reisblog plaatsen wij ook regelmatig inspirerende interviews met bekende en onbekende reizigers. Zo hebben wij de afgelopen tijd  deNederlandse folkband Mister and Mississippi, 3 op Reis presentatrice Nienke de La Rive Box en schaatser Hein Otterspeer mogen interviewen. Ook een keer geïnterviewd worden? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Stuur onze reporters op pad om en eerlijke review te schrijven. Zo zijn onze reporters in Zweden geweest en hebben zij ervaren hoe het is om avontuurlijk te overnachten in Zweden.

Persreizen

Stuur onze reporters op pad en zet je stad of activiteit in de schijnwerpers. Tijdens de persreizen en / of na de persreizen zullen onze reporters een eerlijk beeld geven van de activiteit. Op de website verschijnt een uitgebreide reisblog met mooie sfeerfoto’s en een opvallende sfeervideo. Alle reisblogs worden meerdere keren gepost op onze social media kanalen.

Tijdens samenwerkingen proberen wij plekken zo goed mogelijk uit te lichten. Op onze blog plaatsen wij uitgebreide reisblogs over onze ervaringen waarin wij leuke reistips meenemen. Elke uitgebreide reisblog vullen wij ook aan met een sfeervideo. Hiermee kunnen reizigers een goed beeld krijgen van een plek en enthousiast gemaakt worden. Het videomateriaal wordt door ons bloggers team vastgelegd en ook de sfeermuziek wordt tegenwoordig door ons zelf ontwikkeld.

Met deze mooie partijen hebben wij al samengewerkt:

Met deze mooie partijen in de reisbranche heeft Liefde voor Reizen samengewerkt

Wil je samenwerken of heb je andere vragen, twijfel niet en contact ons nu!

Stuur je vraag naar contact@liefdevoorreizen.nl

Ook samenwerken? Contact ons:

Algemeen

Contact@liefdevoorreizen.nl

Redactie

Bert@liefdevoorreizen.nl

Marloes@liefdevoorreizen.nl

Martin@liefdevoorreizen.nl

Jesper@liefdevoorreizen.nl

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy

De leukste stedentrips in EuropaDe Azoren – Bezienswaardigheden en tipsDe best bekeken reisvideo’s van dit moment5 leuke activiteiten om te doen op BaliStedentrips met de trein: de mooiste Europese steden!