Mongolië

Reis mee naar het mooie Mongolië in Oost-Azië. Het is een prachtig, maar groot land. Het landschap is vooral heuvelachtig met berggebieden, steppegebieden en woestijnen. Waar begin je? Hoe lang ga je? En wat kun je er doen? Op deze pagina vind je alle reisblogs met reistips over Mongolië. Staat dit Aziatische land op jouw lijstje?

Reisinformatie over Mongolië

Continent: Azië

Valuta: de Mongoolse tugrik

Tip: reisgidsen Mongolië

Plan je nieuwe reis door Mongolië

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Mongolië

Reisblogs over Mongolië

Inspirerende blogs over Mongolië met tips en persoonlijke ervaringen
Reisblog over Mongolië
Mongolië

Waarom je nu naar Mongolië moet gaan

De Fransen, Zwitsers, Amerikanen en een enkele Duitsers weten het al: Mongolië is geweldig als je van kamperen in de natuur houdt. De Fransen hiken,...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy