Op de Vespa de mooiste plekken in Italië ontdekken

Gepubliceerd: 26 mrt 2018 | Foto: De Vespa Trip

Ooit wel eens gedroomd van een reis door Italië? Daar zit je dan, heerlijk in de Italiaanse zon, op je mooie Vespa, genietend van de indrukwekkende omgeving. Vooral die kleine idyllische Italiaanse dorpjes maken jou helemaal vrolijk en de Amalfikust heeft jou ook helemaal gelukkig gemaakt. Je wordt wakker en het blijkt helaas een droom te zijn. Waarom zou je het eigenlijk bij een droom laten? Beleef het nu echt tijdens The Vespa Trip! Staat zo’n bijzondere reis ook op jouw lijstje? 

De Vespa Trip

The Vespa Trip

Italië ontdekken op de Vespa

Tijdens een meerdaagse roadtrip geniet je van de allermooiste Italiaanse dorpjes terwijl je op een echte authentieke Vespa zit. Met de wind in de haren rijd je over adembenemende kronkelpaadjes en maak je regelmatig een leuke stop waarbij je kennis maakt met gezellige barretjes en natuurlijk traditionele Italiaanse restaurantjes. Samen met je vriend of vriendin geniet je van de Italiaanse keuken en stap je na een voortreffelijke maaltijd weer op die authentieke scooter om verder op ontdekkingstocht te gaan. Zie jij het al voor je? 

The Vespa Trip

The Vespa Trip

The Vespa Trip

The Vespa Trip

Weg van de toeristische paden

Door middel van een uitgebreid roadbook, die je aan het begin van je trip krijgt, weet je precies waar de mooiste wegen en leukste adresjes te vinden zijn. Wegen die je echt moet weten en waarbij je weinig toeristen tegen zult komen. Je kunt deze Vespa Trip door middel van een GPS en roadbook helemaal zelfstandig doen, maar je kunt ook een gids volgen. De bagage wordt overigens netjes vervoerd door een volgwagen, daar hoef je je dus niet druk om te maken. 

Sfeervideo over The Vespa Trip

Enthousiast geworden? 

Ook enthousiast geworden? Dan blijft alleen nog de vraag over, voor welke omgeving ga jij? Kies je voor het mooie Toscane, Sicilië of toch de Amalfitaanse kust? Zie jij jezelf al rijden door dat adembenemende Italiaanse landschap? Neem voor meer informatie een kijkje op de website van The Vespa Trip

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Italië

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Oost-Sicilië: deze 5 steden wil je niet missen tijdens je rondreis

Wie houdt er nu niet van Italië? De zon, het strand, de mensen, de taal, de cultuur en het eten...

Venetië: 2 magische dagen in de stad van de romantiek

Na een tussenstop aan het Lago di Como en een heerlijk relaxt verblijf in Toscane, loopt mijn zomervakantie van 2017...

De mooiste plekken in en rondom Toscane

Ontdek Toscane en omgeving - Mijn eerste blog van 2021. Vandaag zou ik eigenlijk in Tanzania op vakantie zijn, om...

Vakantie aan het Lago di Como (Comomeer)

Terwijl ik deze blog schrijf, regent het pijpenstelen en raast een stormachtige wind rond het huis. In andere jaren leefde...

Virtuele reis door het centrum van Italië (fotoblog)

La bella Italia. Ik zei het jullie vorige keer al: Italië heeft me betoverd en betovert me nog steeds. Intussen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy