De Vespa Trip

Op de Vespa de mooiste plekken in Italië ontdekken

Gepubliceerd: 26 mrt 2018 | Foto: De Vespa Trip

Ooit wel eens gedroomd van een reis door Italië? Daar zit je dan, heerlijk in de Italiaanse zon, op je mooie Vespa, genietend van de indrukwekkende omgeving. Vooral die kleine idyllische Italiaanse dorpjes maken jou helemaal vrolijk en de Amalfikust heeft jou ook helemaal gelukkig gemaakt. Je wordt wakker en het blijkt helaas een droom te zijn. Waarom zou je het eigenlijk bij een droom laten? Beleef het nu echt tijdens The Vespa Trip! Staat zo’n bijzondere reis ook op jouw lijstje? 

De Vespa Trip
The Vespa Trip

Italië ontdekken op de Vespa

Tijdens een meerdaagse roadtrip geniet je van de allermooiste Italiaanse dorpjes terwijl je op een echte authentieke Vespa zit. Met de wind in de haren rijd je over adembenemende kronkelpaadjes en maak je regelmatig een leuke stop waarbij je kennis maakt met gezellige barretjes en natuurlijk traditionele Italiaanse restaurantjes. Samen met je vriend of vriendin geniet je van de Italiaanse keuken en stap je na een voortreffelijke maaltijd weer op die authentieke scooter om verder op ontdekkingstocht te gaan. Zie jij het al voor je? 

The Vespa Trip
The Vespa Trip
The Vespa Trip
The Vespa Trip

Weg van de toeristische paden

Door middel van een uitgebreid roadbook, die je aan het begin van je trip krijgt, weet je precies waar de mooiste wegen en leukste adresjes te vinden zijn. Wegen die je echt moet weten en waarbij je weinig toeristen tegen zult komen. Je kunt deze Vespa Trip door middel van een GPS en roadbook helemaal zelfstandig doen, maar je kunt ook een gids volgen. De bagage wordt overigens netjes vervoerd door een volgwagen, daar hoef je je dus niet druk om te maken.

Enthousiast geworden? 

Ook enthousiast geworden? Dan blijft alleen nog de vraag over, voor welke omgeving ga jij? Kies je voor het mooie Toscane, Sicilië of toch de Amalfitaanse kust? Zie jij jezelf al rijden door dat adembenemende Italiaanse landschap? Neem voor meer informatie een kijkje op de website van The Vespa Trip.

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy