Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met de trein op wintersport: neem de TUI Ski Express

Met de trein op wintersport

Met de trein op wintersport: neem de TUI Ski Express

Met de trein op wintersport

Inhoudsopgave

Pak deze winter de trein in Nederland en wordt de volgende ochtend uitgerust wakker in de bergen. Met de Ski Express van TUI is dit komende winter mogelijk. Stap met je vrienden of familie in de nachttrein In Nederland en reis op een zeer relaxte manier richting Oostenrijk. Nog nooit was je wintersport reis zo relaxt! Gaat jouw wintersport hart ook weer sneller kloppen?

Over de Tui Ski Express

De TUI Ski Express is een nieuw initiatief dat wintersporters de mogelijkheid geeft om met de trein op wintersport te gaan. Naast het feit dat treinreizen een stuk duurzamer zijn, heb je ook nog de voordelen dat reizen met een trein ook ontzettend leuk en relaxt is.

Zo kun je bijvoorbeeld op vrijdagavond vanaf Amsterdam Centraal (17.30 uur) of vanaf Utrecht Centraal (18.10 uur) de trein pakken die je richting Wörgl in Oostenrijk brengt. Eenmaal aangekomen in Wörgl wordt de trein in tweeën gesplitst waarbij het ene deel door gaat naar Tirol en het andere deel door reist naar het Salzburgerland. De aankomsttijd is dus afhankelijk van de gekozen wintersportbestemming.

Met de trein op wintersport

Wintersportliefhebbers kunnen vanaf 23 december 2022 tot 31 maart 2023 de TUI Ski Express boeken en genieten van hun welverdiende wintersportvakantie. Doordat het een nachttrein is en je in de ochtend al aankomt op bestemming kun je direct de volgende ochtend al skiën. Bij het boeken van de Ski Express zit een skipas voor 6 dagen ook inbegrepen, de fun kan dus direct beginnen.

Bestemmingen van de skitrein

Met de Ski Express kun je deze winter naar de volgende 6 verschillende mooie wintersportbestemmingen in Oostenrijk afreizen:

Verschillende coupés en comfort

Voor je treinreis heb je de keuze uit verschillende coupés, afhankelijk van het zitcomfort dat je wilt. In de avond kun je de zitplaatsen eenvoudig veranderen naar bedden, zodat je tijdens je reis ook de ogen kunt sluiten. Slapen in een trein is anders dan je thuis gewend bent. Houd rekening met meer lawaai van de trein! Neem altijd voor de zekerheid oordopjes mee en een slaapmasker.

Meer informatie over de TUI Ski Express lees je hier

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis