Slovenië

Slovenië is een klein landje (ongeveer de helft van Nederland) in Oost-Europa, met slechts 2 miljoen inwoners. Slovenië is bergachtig in het noordwesten en wordt richting het oosten steeds vlakker. Er is veel bos en mooie ruige natuur. Steeds meer reizigers weten dit mooie Europese land te vinden en komen helemaal verliefd terug. Ontdek nu wat Slovenië allemaal te bieden heeft en lees onze reisblogs met tips.

Reisinformatie over Slovenië

Continent: Europa

Hoofdstad: Ljubljana

Valuta: euro

Plan je nieuwe reis door Slovenië

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Slovenië

Reisblogs over Slovenië

Inspirerende blogs over Slovenië met tips en persoonlijke ervaringen
Het meer van Bled, Slovenië
Slovenië

Betoverend Bled, een verrassende vakantiebestemming in Europa!

Op zoek naar een verrassende vakantiebestemming in Europa? Dan is hier een gouden tip: Bled! Dit stadje in het noordwesten van Slovenië is zowel sprookjesachtig...

Reisblog over Slovenië!
Slovenië

Op vakantie naar Slovenië? Deze hotspots mag je niet missen!

Slovenië is een klein landje (ongeveer de helft van Nederland) in Oost-Europa, met slechts 2 miljoen inwoners. In het westen grenst het aan Italië, in...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy