Mooiste vakantiebestemmingen 2022

Reisblog Liefde voor Reizen

De mooiste vakantiebestemmingen voor 2022

De afgelopen 2 jaar waren helaas niet de beste reisjaren…maar de toekomst ziet er gelukkig een stuk beter uit. Laten we van 2022 een schitterend reisjaar maken met elkaar. Weer nieuwe mooie reisherinneringen maken, maar ook proberen een stukje duurzamer te reizen, want alle beetjes helpen natuurlijk. Stap bijvoorbeeld eens wat vaker in de trein als je naar een Europese stad gaat of maak bijvoorbeeld een uitgebreide rondreis met de trein door Europa.

Wij hebben speciaal voor jou de mooiste vakantiebestemmingen voor 2022 uitgelicht. Bestemmingen waarvan wij vinden dat je ze niet mag missen en waar wij een onvergetelijke tijd hebben gehad. Ontdek de mooiste vakantiebestemmingen nu op Liefde voor Reizen.

Deze mooie vakantiebestemmingen raden wij aan:

Meer leuke reistips

Ontdek meer op je vakantiebestemming

Huur een auto of fiets en zie meer van je vakantiebestemming. Doe een tour en leer iets over het land zelf.

Hier hebben wij heerlijk geslapen

Via Booking.com profiteer je op dit moment van mooie kortingen op je accommodaties. Zoek en profiteer nu!

Meer leuke slaapplekken

ps: reisadviezen kunnen door omstandigheden snel wijzigen. Bekijk altijd de meest recente adviezen en regels in het land van bestemming.

Ontdek meer mooie vakantiebestemmingen

De Azoren – Bezienswaardigheden en tips De best bekeken reisvideo’s van dit moment 5 leuke activiteiten om te doen op Bali Stedentrips met de trein: de mooiste Europese steden! Weekendje Deventer: de leukste hotels Weekendje Lunteren: overnachten bij De Werelt Darwin Street Art Festival – Australië 10 x doen in Dublin tijdens je stedentrip De leukste reisboeken om te krijgen en om cadeau te doen 10 bezienswaardigheden in Sydney om te bezoeken