Budgettip – Incognito boeken

Gepubliceerd: 09 sep 2014 | Foto:

Incognito boeken? Met deze tip betaal je nooit meer teveel voor jouw vliegtickets en hotelovernachtingen. Wanneer je een reis wilt boeken ga je op internet op zoek naar vluchten en hotels via de verschillende booking sites. Soms kom je wat tegen en onthoud je het en ga je verder zoeken om er later weer op terug te komen. Nu zijn er tegenwoordig booking sites, die meten hoe vaak je terugkomt op een bepaalde site met een bepaalde zoekopdracht. Hier anticiperen ze dan op door de vluchten, of hotels weer te geven met een hogere prijs, dan de eerste keer. Ook wordt er vaak bijgezet dat er nog slechts enkele, of één beschikbaar is.

Incognito modus / private search

Om te voorkomen dat je dus meer gaat betalen is het nodig om via de “incognito” modus in Google Chrome of Internet Explorer te zoeken.

Hoe kom je in de “incognito” modus van Chrome?

Wanneer je de browser geopend hebt druk je op “ctrl/shift/n”. Deze drie toetsen tegelijk indrukken zorgt voor een “icognito” browser blad en je kunt vrij zoeken naar de vlucht of het hotel zonder sporen achter te laten voor de booking sites. 

Incognito modus in Google Chrome
Incognito modus in Google Chrome

Hoe kom je in de “incognito” modus van Internet explorer?

Voor Internet Explorer is de sneltoets combinatie “ctrl/shift/p”.

Heb je nog vragen over incognito zoeken en boeken? 

Neem dan contact met mij op!

Lees ook deze handige tips: 

5 fantastische tips hoe je geld kunt besparen met Skyscanner

Hoe boek ik goedkope vliegtickets?

Meer handige budgettips? 

Volg onze reizende reporters hier op Facebook!

Reisblogger Martin

Auteur:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

Zo bespaar je makkelijk geld + tijd om te reizen

Het leven wordt er niet goedkoper op tegenwoordig. De hoge inflatie zorgt ervoor dat we steeds minder kunnen voor hetzelfde...

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy