Budgettip – Incognito boeken


09 sep 2014 | Budgettips
Foto:

Incognito boeken? Met deze tip betaal je nooit meer teveel voor jouw vliegtickets en hotelovernachtingen. Wanneer je een reis wilt boeken ga je op internet op zoek naar vluchten en hotels via de verschillende booking sites. Soms kom je wat tegen en onthoud je het en ga je verder zoeken om er later weer op terug te komen. Nu zijn er tegenwoordig booking sites, die meten hoe vaak je terugkomt op een bepaalde site met een bepaalde zoekopdracht. Hier anticiperen ze dan op door de vluchten, of hotels weer te geven met een hogere prijs, dan de eerste keer. Ook wordt er vaak bijgezet dat er nog slechts enkele, of één beschikbaar is.

Incognito modus / private search

Om te voorkomen dat je dus meer gaat betalen is het nodig om via de “incognito” modus in Google Chrome of Internet Explorer te zoeken.

Hoe kom je in de “incognito” modus van Chrome?

Wanneer je de browser geopend hebt druk je op “ctrl/shift/n”. Deze drie toetsen tegelijk indrukken zorgt voor een “icognito” browser blad en je kunt vrij zoeken naar de vlucht of het hotel zonder sporen achter te laten voor de booking sites. 

Incognito modus in Google Chrome
Incognito modus in Google Chrome

Hoe kom je in de “incognito” modus van Internet explorer?

Voor Internet Explorer is de sneltoets combinatie “ctrl/shift/p”.

Heb je nog vragen over incognito zoeken en boeken? 

Neem dan contact met mij op!

Lees ook deze handige tips: 

5 fantastische tips hoe je geld kunt besparen met Skyscanner

Hoe boek ik goedkope vliegtickets?

Meer handige budgettips? 

Volg onze reizende reporters hier op Facebook!


  1. Reisblogger Martin

    Auteur

    Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Reacties

4 reacties

1 Trackback

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *