De leukste reisboeken - 2020

De leukste reisboeken van dit moment (2023 update)

Gepubliceerd: 18 aug 2021 | Foto: De leukste reisboeken om te geven en krijgen tijdens de feestdagen

De leukste reisboeken – Staat jouw boekenkast ook vol met inspirerende reisboeken? Dan heb je de juiste reisblog gevonden. In deze (boeken) blog verzamelen wij de leukste reisboeken van dit moment. Boeken vol reisinspiratie, praktische tips, routes, mooie plekken, pakkende reisverhalen en reiservaringen. Veel leesplezier alvast!

Inhoudsopgave tonen

De leukste reisboeken

Bekijk hieronder de boeken die wij afgelopen maanden gespot hebben. Boeken bomvol reisinspiratie, om deze winter heerlijk dichtbij de kachel te kunnen lezen en weg te kunnen dromen over je volgende reisbestemmingen. En..psst…vertel eens… weet jij al stiekem waar je in 2024 heen wil gaan?

Te Gekke Slaapplekken

De allerleukste tips voor een bijzonder weekendje weg

Te gekke slaapplekken - De allerleukste tips voor een bijzonder weekendje weg - leukste reisboeken
(Te) Gekke Slaapplekken – Renske Borst

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! Avonturier Renske Borst bewijst het tegendeel. Een jaar lang reedt Renske ieder weekend in haar oranje Kever door Nederland en Vlaanderen, om (te) gekke slaapplekken te ontdekken. In haar boek ‘Te Gekke Slaapplekken’ neemt ze je mee naar 40 bijzondere plekken, om even te onthaasten en het maximale uit je weekend te halen. Compleet herzien met veel nieuwe adressen: de allerleukste tips voor een bijzonder weekendje weg!

Bestel Te Gekke Slaapplekken

Het grote Nederlandse Bierwandelboek

Hop, we gaan wandelen

Het grote Nederlandse Bierwandelboek - Hop, we gaan wandelen
Het grote Nederlandse Bierwandelboek – Hop, we gaan wandelen

30 leuke wandelroutes door heel Nederland, waarbij 1 ding centraal staat: alle routes eindigen bij een gelegenheid waar je een lokaal of regionaal speciaalbier kunt drinken. Nederland telt inmiddels bijna 1000 brouwerijen van speciaalbier, wat na Duitsland het grootste aantal van Europa is. Tegelijkertijd neemt wandelen in populariteit steeds meer toe, mensen gaan graag de natuur in en willen lichamelijke beweging hebben. Dit leuke bierwandelboek combineert deze 2 trends. En zeg nou eens eerlijk: een speciaalbier smaakt toch nóg lekkerder als je het lichaam eerst aan het werk hebt gezet. 

Bestel het grote Nederlandse Bierwandelboek

Verliefd op Nederland

De meest bijzondere plekken dicht bij huis

Verliefd op Nederland - De leukste reisboeken
Verliefd op Nederland – De meest bijzondere plekken dicht bij huis

In het boek Verliefd op Nederland neemt Roëll, reisblogger en oprichtster van de populaire reisblog WeAreTravellers.nl, je mee naar de meest bijzondere plekken dicht bij huis. In het boek word je meegenomen naar tientallen plekken die erom vragen bezocht te worden. Van avontuurlijke natuur waar het barst van het wildlife tot b­ijzondere accommodaties waar je maar wat graag een nachtje logeert. In ‘Verliefd op Nederland’ vind je culturele hotspots, wereldberoemde highlights, toffe steden, goede restaurants, mooie boottochten en heerlijke stranden. Dit boek gaat je verleiden om vaker in Nederland op vakantie te gaan.

Bestel ‘Verliefd op Nederland’

Ga op de fiets

15 routes door Europa

Ga op de fiets - 15 routes door Europa
Ga op de fiets – 15 routes door Europa

Laura Maat en Irene Maaskant zijn gek op fietsen. Fietsen is gezond en op de fiets leeg je je hoofd en leer je weer om met een frisse blik om je heen te kijken. 7 maanden lang fietsten Laura en Irene door het mooie Europa. Ze vertrokken vanuit hun huis in Rotterdam en fietsten naar Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, maar ook Kroatië, Sardinië en Bosnië en Herzegovina deden ze aan. Alle indrukken die ze kregen tijdens deze bijzondere fietsreis schreven ze op. Ga Op De Fiets is een boek voor fietsliefhebbers vol met avonturen, ervaringen en mooie foto’s.

Bestel Ga op De Fiets

Rondreis in 555 Quizvragen

Rondreis in 555 Quizvragen
Rondreis in 555 Quizvragen

Weet jij welke Europese hoofdsteden slechts vier letters hebben, waar in Europa Roger Federer, Jozef Stalin en Christoffel Columbus geboren werden en welke Europese vlaggen voor een deel groen zijn? Weet jij welke acts het Eurovisie Songfestival wonnen, in welke Europese steden PSV, Chelsea en Benfica voetballen en waar de vliegvelden zijn vernoemd naar John Lennon en Wolfgang Amadeus Mozart? Herken jij Ierse bands aan hun liedjes, Italiaanse pizza’s aan de ingrediënten en Duitse tennisiconen aan hun erelijst?

Dit boek is een rondreis langs alle landen van Europa in 555 vermakelijke en uitdagende quizvragen. Een reis van Nederlandse dj’s naar Italiaanse kunstenaars, van Griekse filosofen naar Spaanse sporters en van het Britse koningshuis naar Belgische bieren. Maar óók een rondreis langs de paus in Vaticaanstad, Roemeense en Zweedse automerken, Finse computerspellen en historische rampen in Oekraïne.

Laat je hersenen kraken, daag vrienden en familie uit en maak samen één grote rondreis door Europa. Veel plezier!

Bestel Rondreis in 555 Quizvragen

Ongekend Londen

Ervaar de stad als een local

Ongekend Londen - Ervaar de stad als een local
Ongekend Londen – Ervaar de stad als een local

Ongekend Londen is het boek voor iedereen die Londen beter en op een andere manier wil ontdekken. Schattige straatjes met bontgekleurde huizen, prachtige groene parken, gezellige foodmarkets; Londen is zoveel meer dan de Big Ben en Piccadilly Circus. In dit boek, geschreven door Nederlandse journaliste en filmmaakster Pauline den Hartog Jager, ervaar je Londen als local. Pauline is geboren in deze mooie Britse hoofdstad en woont sinds 2012 weer in haar geboortestad. Ze komt vaak in het theater, op een marktje of in één van de vele parken die er te vinden zijn. Al haar ervaringen en tips over Londen vind je in dit inspirerende boek Ongekend Londen.

Bestel Ongekend Londen

Nederland – Eropuit in elk seizoen

Nederland reisgids 2021

Nederland - Eropuit in elk seizoen
Nederland – Eropuit in elk seizoen

Het ideale boek voor iedereen die graag erop uit wil gaan. ‘Nederland – Eropuit in elk seizoen’ is een luxe reisgids wat gaat over historische stadjes in Nederland en hun omgeving. Een inspirerend boek voor als je een dagje of een weekend weg wil in Nederland. In het boek vind je achtergrondinformatie, mooie foto’s, leuke slaapplekken en fiets- en wandelroutes. Maak er een mooie trip in eigen land van, in welk seizoen je ook reist.

Bestel Nederland – Eropuit in elk seizoen

Onbevangen

Een vrouw alleen op de fiets van Singapore naar Nederland

Onbevangen – Een vrouw alleen op de fiets van Singapore naar Nederland

Op een doordeweekse oktoberdag stapt Dorien Cramer op het vliegtuig naar Singapore, met haar fiets in het ruim. Ze gooit het roer drastisch om na een plotseling verbroken relatie en twijfel over de rest van haar werkende leven. Een solofietstocht zonder eindbestemming volgt. Ontmoetingen en ervaringen bepalen de koers.

Een nieuwsgierige blik en een rustig fietstempo zorgen voor gedenkwaardige momenten. Zo kijkt ze mee met de kap van het regenwoud in Maleisië, eet ze paardenhersenen bij een huwelijksfeest in Kazachstan en wordt ze door de politie in Kroatië uit haar slaap gehaald.

Dorien Cramer neemt de lezer mee langs verschillende culturen en door adembenemende landschappen. Ook voor de minder idyllische kanten heeft ze aandacht. Hoe ervaar je de onderdrukking van de Oeigoeren in Xinjiang? Wat doe je als je de naderende voetstappen van een man hoort wanneer je als vrouw alleen in een weiland overnacht?

Ruim 20.000 kilometer stuurt Dorien de fiets over asfalt, gruis en zand alvorens op kerstavond bij haar ouders op de oprit te staan. Vijftien maanden op avontuur, met een onbevangen blik en als vrouw alleen op de fiets.

Bestel het boek onbevangen

Verliefd op Nederland

De meest bijzondere plekken dicht bij huis

Verliefd op Nederland - De leukste reisboeken
Verliefd op Nederland – De meest bijzondere plekken dicht bij huis

In het boek Verliefd op Nederland neemt Roëll, reisblogger en oprichtster van de populaire reisblog WeAreTravellers.nl, je mee naar de meest bijzondere plekken dicht bij huis. In het boek word je meegenomen naar tientallen plekken die erom vragen bezocht te worden. Van avontuurlijke natuur waar het barst van het wildlife tot b­ijzondere accommodaties waar je maar wat graag een nachtje logeert. In ‘Verliefd op Nederland’ vind je culturele hotspots, wereldberoemde highlights, toffe steden, goede restaurants, mooie boottochten en heerlijke stranden. Dit boek gaat je verleiden om vaker in Nederland op vakantie te gaan.

Bestel ‘Verliefd op Nederland’

“What’s The Story?”

Op reis langs de verhalen van Ierland

“What’s The Story?” – Op reis langs de verhalen van Ierland

Als er één land is dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt dan is het Ierland, met haar hartelijke bewoners en haar magische landschappen. Niet voor niets heeft het land dan ook al menig auteur geïnspireerd om over te schrijven. De schrijfster besloot daarom voor een verrassende, originele insteek te kiezen. Geïnspireerd door de vaak gehoorde Ierse begroeting: “What’s the story?” heeft ze geput uit haar ervaringen tijdens haar vele reizen naar Ierland, het land van de Barden; van de verhalenvertellers. Want deze cultuur heerst nog steeds in Ierland, men is nog altijd dol op een goed verhaal.

Ze ontdekte ook dat er nog zoveel pareltjes zijn die niet bekend zijn bij veel mensen. Deze bundelde ze in een aantal verhalen over plekken die ze bezocht, en bijzondere ontmoetingen die ze had, aangevuld met informatie over de omgeving en de geschiedenis. 

Zo neemt ze je onder andere mee op reis naar een prachtig kasteel in Ierland voor een even romantische als dramatische liefdesgeschiedenis, vertelt het verhaal van de pub in een klein plaatsje in het zuidwesten van Ierland dat de naam draagt van de man die een held werd in de 2e Wereldoorlog, of neemt je mee in de wonderlijke wereld van de fairies.Ze doet dit op zo’n beeldende en enthousiaste manier dat de lezer helemaal wordt meegenomen in het verhaal. Haar liefde voor het land en haar eigenzinnige bewoners spat bij elke pagina van het papier.

Bestel “What’s The Story?”

Vamos!

Een 21-daagse reis door Latijns-Amerika

Vamos! Een 21-daagse reis door Latijns-Amerika - Leukste reisboeken
Vamos! Een 21-daagse reis door Latijns-Amerika

Teleurgesteld dat een verre reis er nog steeds niet in zit? Geen nood! Je kunt nog wel mee met reisbegeleider Ellen Weber. In 21 verhalen neemt ze je mee door Latijns-Amerika. Vamos!  

De reis voert langs vulkanen, roze meren met flamingo’s, zoutvlaktes en de jungle. Net als alles lekker loopt, komt er een aardbeving, is de weg weggespoeld of schiet er een vader uit zijn slof. Onderweg is het jongleren met verwachtingen. Maar ook: genieten van verrassingen, zoals zwemmen met walvishaaien, een helikoptervlucht over de watervallen van Iguazu en een huwelijksaanzoek.  

Deze verhalenbundel tovert een glimlach op je gezicht, maar stemt ook tot nadenken. Sommige vakantiegangers hebben geen idee wat ze met zichzelf aan moeten op een plek zonder toeristische hoogtepunten. Waarom reizen we eigenlijk naar de andere kant van de wereld?

Bestel Vamos! 21-daagse reis door Latijns-Amerika 

Backpack Bestemmingen

De mooiste reizen voor backpackers

Backpack bestemmingen De mooiste reizen voor backpackers
Boek Backpack Bestemmingen – De mooiste reizen voor backpackers

Het ultieme reisboek voor backpackers. Het maakt niet uit wat voor backpacker je bent, of je nou een low-budget reiziger bent of meer van luxe houdt, dit boek heeft dé tips voor ieder type backpacker. Meer dan 20 mooie en inspirerende reisroutes, praktische tips, handige routes en mooie reisverhalen. Met dit boek maak je elke backpacker blij. Maak van je volgende avontuur weer een succes met dit handige boek speciaal voor backpackers. 

Bestel Backpack Bestemmingen

Dublin

De stad, bergen en zee

Dublin - De stad, bergen en zee - Lucy Deutekom
Dublin – De stad, bergen en zee – Lucy Deutekom

Auteur Lucy Deutekom is reisleidster en is woonachtig in Dublin. In 2015 maakte ze de stap van Amsterdam naar Dublin, en raakte gefascineerd door de vriendelijkheidscultuur van de Ieren en de boeiende geschiedenis van de Troubles.

Deze maand is haar inspirerende reisboek Dublin – De stad, bergen en zee verschenen. Met dit reisboek maak je een stedentrip naar Dublin vanaf je luie stoel. Een mooi inspiratieboek met meer dan 300 kleurenfoto’s, interviews en achtergrondverhalen.

Bestel Dublin – De stad, bergen en zee nu

Bucketlist Reizen

25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben

Leukste reisboeken - Bucketlist Reizen
Bucketlist Reizen – De leukste reisboeken

Er zijn reizen die je ooit in je leven gemaakt moet hebben. In het boek Bucketlist, geschreven door Marloes de Hooge, worden 25 droomreizen beschreven die je ooit een keer in je leven moet maken. Een inspirerend reisboek waarbij inspirerende reisverhalen, mooie reisfoto’s en praktische tips worden afgewisseld. In het reisboek Bucketlist Reizen zit ook een wereldkaart, waarmee je zelf de 25 reizen van jouw bucketlist kunt afstrepen.

Koop Bucketlist Reizen nu

Bucketlist eropuit in Nederland

De mooiste plekjes en leukste tips

Bucketlist eropuit in Nederland - De leukste reisboeken
Bucketlist eropuit in Nederland – De leukste reisboeken

Auteur Marleen Brekelmans toont je de mooiste nog onontdekte plekjes van Nederland. ’Bucketlist eropuit in Nederland’ is een reisgids vol unieke belevenissen die je nooit meer zult vergeten. Zij gaat linksaf, waar de massa rechtsaf gaat. Ontdek welke stadjes of dorpjes je echt niet mag missen en wat je er allemaal kunt doen.

Koop Bucketlist eropuit in Nederland

Solo Reizen

Hoe je in je eentje de wereld trotseert

Solo reizen: Hoe je in je eentje de wereld trotseert  - Leukste reis boeken
Solo reizen: Hoe je in je eentje de wereld trotseert

Veel reizigers vinden het heerlijk om in hun eentje de wereld te ontdekken. Solo reizen, noemen ze het ook wel. Liesbeth Rasker is ook zo iemand, een fervent soloreiziger. In haar nieuwste reisboek ‘Solo Reizen’ laat ze zien hoe je in je eentje de wereld verkent. Stel je wilt reizen. Je hebt tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar er is niemand die mee kan. Blijf je dan thuis? Nee, natuurlijk niet! Solo reizen is niet moeilijk, niet eng, en al helemaal niet gek. Liesbeth neemt je mee tijdens haar rondreis door Italië, mee naar een wilde olifanten spot in Sri Lanka en een onbewoond eiland in de Filipijnen. Reis je mee?

Beste Solo Reizen via Bol.com

Bucketlist Stedentrips

25 steden waar je ooit geweest moet zijn

Leukste reisboeken - Bucketlist Stedentrips - 25 steden waar je ooit geweest moet zijn
Bucketlist Stedentrips – 25 steden waar je ooit geweest moet zijn

Marloes de Hooge, hoofdredacteur van reisblog Travelvalley en auteur van het boek Bucketlist reizen, verzamelde de mooiste steden wereldwijd die op jouw bucketlist thuishoren. Van cultuursnuiven in Park Güell in Barcelona tot een theeceremonie in Kyoto. In het boek vind je de tofste dingen om te doen in de absolute steden-top 25 van de wereld. Een boek vol met handige tips, inspirerende foto’s en natuurlijk praktische informatie.

Koop Bucketlist Stedentrips

De wereld in 27 vakantiedagen

Reisgids voor de werkende mens

De Wereld in 27 Vakantiedagen: Reisgids voor de werkende mens - De leukste reisboeken 2020
De Wereld in 27 Vakantiedagen: Reisgids voor de werkende mens

Het boek ‘De Wereld in 27 vakantiedagen’ laat zien dat reizen prima te combineren is met een fulltime baan. Een boek vol met praktische tips over hoe je de kosten van je reis zo laag mogelijk kunt houden.

Koop De Wereld in 27 Vakantiedagen

Wie (niet) reist is gek

Schrijver: Ap Dijksterhuis

Wie (niet) Reist is Gek - Ap Dijksterhuis
Wie (niet) Reist is Gek – Ap Dijksterhuis

Dit boek is een must have voor iedere reisliefhebber. Ap Dijksterhuis is psycholoog maar vooral ook een fanatiek reiziger. In het boek ‘Wie (niet) reist is gek vertelt hij de leukste anekdotes over dingen die hij heeft meegemaakt op reis, maar vertelt ook wat reizen met je doet. Wat zijn bijvoorbeeld de effecten van reizen op je creativiteit. Mensen zijn erg enthousiast over dit boek en lezen het vaak in één ruk uit.

Wie (niet) reist is gek is te bestellen via Bol.com

Katja was hier

Inspiratie voor een reislustig leven

Katja was hier - Katja Schuurman
Katja was hier – Katja Schuurman – De leukste reisboeken

‘Katja was hier’ is een verrassend leuk reisboek geschreven door Katja Schuurman. Veel mensen kennen Katja Schuurman van televisie, maar wat veel mensen niet weten is dat ze de halve wereld heeft gezien. In haar boek deelt ze veel reisinspiratie, leuke anekdotes, routes en eigen reisfoto’s. Haar reisboek Katja was hier mag zeker niet ontbreken in jouw boekenkast.

Katja was hier is te bestellen via Bol.com

Wereldwonderen

Hoe ze zijn ontstaan & waarom ze zo prachtig zijn

Wereldwonderen - Lonely Planet - De leukste reisboeken
Wereldwonderen – Lonely Planet – De leukste reisboeken

Een ander (reis)boek wat wij aanraden is Wereldwonderen. 50 wereldwonderen worden uitgelicht: hoe zijn ze ontstaan, gemaakt en waarom zijn ze zo prachtig. Een boek vol met gedetailleerde tekeningen en afbeeldingen waarbij je stap voor stap het proces kunt zien. Ook vind je praktische reisinformatie die je helpt bij het plannen van een bezoek van zo’n wereldwonder.

Het reisboek Wereldwonderen is te bestellen via Bol.com

Lonely Planet’s Ultimate Travelist

The 500 best places on the planet…ranked

Lonely Planet Ultimate Travelist
Lonely Planet Ultimate Travelist

Welke bestemmingen mag je absoluut niet missen? In Lonely Planet’s Ultimate Travelist staan 500 trekpleisters en bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen op de wereld. Een boek dat is samengesteld door verschillende reisexperts over de wereld. Een helder geschreven boek, met inspirerende reisfoto’s en een uitvouwbare kaart. Dit reisboek van Lonely Planet is een must have voor iedere wereldreizigers.

Bestel Lonely Planet’s Ultimate Travelist

De wereld rond in 10 jaar

De beste tips en trips uit 10 jaar 3 op Reis

Reisboek: De Wereld Rond in 10 Jaar - 3 op Reis BNN
De Wereld Rond in 10 Jaar (de leukste reisboeken)

Het populaire BNN-programma ‘3 op Reis’ bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Verschillende presentatoren zoals Floortje Dessing, Chris Zegers en Geraldine Kemper zijn voor ‘3 op Reis’ naar de mooiste plekken op de wereld geweest. In 10 jaar ‘3 op Reis’ hebben wij als reisliefhebber kennis mogen maken met o.a. verlaten hoogvlaktes van Mongolië, de woestijn van Nevada en buitenwijken van Parijs. Het 10-jarig jubileum van ‘3 op Reis’ wordt gevierd met een inspirerend reisboek, waarin de allerbeste, de mooiste en gekste plekken worden beschreven en uitgelicht. Het boek is een ideale bucketlist-gids waarmee je heerlijk kunt wegdromen. Dit reisboek is leuk om te geven en natuurlijk om zelf te krijgen.

Bestel De Wereld Rond in 10 Jaar

Reizen Waes (Tom Waes)

Onweerstaanbare reisverhalen

Onweerstaanbare reisverhalen, Tom Waes - de leukste reisboeken
Onweerstaanbare reisverhalen, Tom Waes

Tom Waes, de grootste avonturier van Vlaanderen. Tom trekt naar de meest exotische en bizarre plekken op aarde en brengt dit op een fantastische manier in beeld. Vele reizigers zitten aan de buis gekluisterd en reizen graag met hem mee om zijn mooie reisverhalen te horen. Liefhebbers kunnen nu ook zijn reisverhalen in boekvorm lezen. In zijn boek vertelt hij over adembenemende landschappen, verrassende ontmoetingen, bizarre feesten en verhalen over angst en gevaar. Een zeer inspirerende boek!

Bestel het boek van Tom Waes

Ultieme bestemmingen

De top 500 van beste plekken op aarde

Lonely Planet: Ultieme bestemmingen
Lonely Planet: Ultieme bestemmingen – leukste reisboeken

Naast Lonely Planet’s Ultimate Travelist, heeft Lonely Planet dit jaar ‘Ultieme bestemmingen’ op de markt gebracht. Een boek vol met ultieme bestemmingen die zijn verzameld in een top 500 gekozen door reisexperts van Lonely Planet. De lijst wordt uitgelicht door middel van prachtige reisfoto’s met daarbij inspirerende verhalen. Welke reisbestemming ga jij uiteindelijk kiezen uit deze prachtige lijst? Een mooi reisboek waar je nog jaren in zal kijken!

Bestel Lonely Planet Ultieme bestemmingen

365 Dagen Onderweg (Floortje Dessing)

365 dagen onderweg

Floortje Dessing: 365 dagen onderweg
Floortje Dessing: 365 dagen onderweg (de leukste reisboeken)

Floortje Dessing heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Na vele succesvolle seizoenen ‘3 op Reis’ en de televisie hit ‘Floortje naar het einde van de wereld’ weet ondertussen elke Nederlander wie Floortje Dessing is. Het boek ‘365 dagen onderweg’ is een persoonlijk reisboek waarbij Floortje je meeneemt naar mooie reismomenten uit haar leven. Ook deelt zij handige tips waarbij je zelf ook goedkope vliegtickets kunt boeken en haar favoriete reiswebsites. Wat dit boek extra bijzonder maakt is de mooie vormgeving, wat is uitgevoerd door het Amsterdamse bureau 178 Aardige Ontwerpers. Een mooi reisboek, die je in een zucht hebt uitgelezen.

Bestel Floortje Dessing 365 dagen onderweg

Meer leuke reisboeken?

Zit het reisboek er nog niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan ook eens de top 10 reisboeken van Bol.com. De 10 best verkochte reisboeken van dit moment.

Liever naar een fysieke winkel?

Ben je niet zo’n online shopper? Dan kun je natuurlijk ook deze reisboeken gewoon kopen in de winkel. Dit zijn winkels in Nederland waar je deze reisboeken kunt vinden:

  • Reisboekwinkel de Zwerver – Groningen
  • Reisboekhandel Pied à Terre – Amsterdam
  • De Noorderzon – Arnhem
  • Stanley & Livingstone Reisboekhandel – Den Haag
  • De Noorderzon – Arnhem

Wat vind jij de leukste reisboeken?

Laat ons ook weten wat jouw favoriete reisboeken zijn. Wat vind jij de leukste reisboeken van dit moment? Laat je reactie achter!

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy