Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wildernis safari met Dalarna Outdoor

Wildernis safari in Zweden

Wildernis safari met Dalarna Outdoor

Wildernis safari in Zweden

Inhoudsopgave

Wanneer je in Zweden bent in de provincie Dalarna kun je ervoor kiezen om met Dalarna Outdoor een Wildernis safari te doen; iets wat reporter Bert en ik ook hebben gedaan. Het is een ervaring waarbij je echt alles te horen krijgt over de Zweedse natuur en hoe je er kunt overleven. De gids is zeer ervaren en is enthousiast in zijn werk! 

Flora en fauna van Dalarna!

De gids, Dennis Daselaar, neemt je mee de natuur in en laat je de wildsporen zien en heeft onderweg allerlei leuke weetjes over de omgeving. Ook heb je een kans dat je elanden (en andere wildlife) ziet; zo hebben wij er ook een gezien! Prachtig en zeker bijzonder om dit grote beest tegen te komen in de natuur. Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen ga het zelf ervaren en laat je verwonderen door de wonderschone flora en fauna van Dalarna!

Reporter Bert en Dennis Daselaar tijdens de wildernis trip
Tijdens de wildernis trip
Ondergaande zon in Dalarna
Vuur voor de koffie
Wildernis safari door de Zweedse natuur

Wildernis safari in Zweden

De wildernis safari duurt 4 uur en is inclusief een Zweedse fika. Een outdoor cooking maaltijd kun je erbij boeken. Wanneer je in Zweden bent en je wilt meer weten van de natuur en wat zij te bieden heeft is het zeker een aanrader om met Dalarna Outdoor mee te gaan op safari! Wij nemen je alvast mee door middel van onderstaande reisvideo! Veel plezier!

Meer informatie over de safari en andere mogelijkheden van Dalarna Outdoor? Neem een kijkje op Dalarna-outdoor.com

YouTube video

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis