Wildernis safari in Zweden

Wildernis safari met Dalarna Outdoor

Gepubliceerd: 16 feb 2017 | Foto: Wildernis safari in Zweden

Wanneer je in Zweden bent in de provincie Dalarna kun je ervoor kiezen om met Dalarna Outdoor een Wildernis safari te doen; iets wat reporter Bert en ik ook hebben gedaan. Het is een ervaring waarbij je echt alles te horen krijgt over de Zweedse natuur en hoe je er kunt overleven. De gids is zeer ervaren en is enthousiast in zijn werk! 

Flora en fauna van Dalarna!

De gids, Dennis Daselaar, neemt je mee de natuur in en laat je de wildsporen zien en heeft onderweg allerlei leuke weetjes over de omgeving. Ook heb je een kans dat je elanden (en andere wildlife) ziet; zo hebben wij er ook een gezien! Prachtig en zeker bijzonder om dit grote beest tegen te komen in de natuur. Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen ga het zelf ervaren en laat je verwonderen door de wonderschone flora en fauna van Dalarna!

Reporter Bert en Dennis Daselaar tijdens de wildernis trip

Tijdens de wildernis trip

Ondergaande zon in Dalarna

Vuur voor de koffie

Wildernis safari door de Zweedse natuur

Wildernis safari in Zweden

De wildernis safari duurt 4 uur en is inclusief een Zweedse fika. Een outdoor cooking maaltijd kun je erbij boeken. Wanneer je in Zweden bent en je wilt meer weten van de natuur en wat zij te bieden heeft is het zeker een aanrader om met Dalarna Outdoor mee te gaan op safari! Wij nemen je alvast mee door middel van onderstaande reisvideo! Veel plezier!

Meer informatie over de safari en andere mogelijkheden van Dalarna Outdoor? Neem een kijkje op Dalarna-outdoor.com

Reisblogger Marloes

Met liefde geschreven door:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy