Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Kepler Track

Nieuw-Zeeland

De Kepler Track is een adembenemende hike van 60 kilometer in de buurt van Te Anau, die je niet mag missen. Tijdens deze hike kun je genieten van de mooiste landschappen en natuur in het Fiordland National Park op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Over de track

Ervaren wandelaars kunnen ervoor kiezen om de gehele loop wandeling van 60 kilometer te gaan maken. Hierbij kom je op de meest indrukwekkende plekken van het Fiordland National Park. Maar je kunt ook net als wij een klein deel van de wandeling doen zodat je toch een indruk krijgt van de natuur en de track. Het is sowieso een mooi gebied om te ontdekken als je in de buurt van Te Anau bent. Vooral de met mos bedekte landschappen vonden wij echt een Lord of The Rings sfeer geven.

Beste tijd voor deze track

De beste reistijd om deze 60 kilometer track te gaan doen is tussen eind oktober en april, dan is de kans op warm en zonnig weer het grootst. Tussen mei en eind oktober kan het er koud zijn. Winters weer kan het pad glad maken en als je niet ervaren bent kan het gevaarlijk zijn tijdens winterse weersomstandigheden.

Lees meer over de Kepler Track

Deze plek in Nieuw-Zeeland delen

Meer mooie plekken om te bezoeken Nieuw-Zeeland

Milford Sound

Een van de mooiste plekken die wij bezochten in Nieuw-Zeeland was Milford Sound. Deze schitterende plek vind je op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en bevindt

Lees verder »