Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mt John via Lakeshore Walk

Nieuw-Zeeland

De Mt John via Lakeshore Walk is een adembenemende hike van 3 uur langs het indrukwekkende Lake Tekapo. Een mooie, avontuurlijke en fotogenieke wandeling in de buurt van Lake Tekapo op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland die wij aanraden.

Over de wandeling

Je kunt deze hike beginnen vanaf Tekapo Town en deze adembenemende wandeling duurt zo’n 3 uur en 20 minuten. Tijdens deze 8.5 kilometer hike zie je de meest betoverende landschappen en heb je vanaf Mt John een schitterend 360-graden panorama over de omliggende bergen, meren en Mackenzie Basin flats. Tijdens de wandeling zijn regelmatig klimmetjes, zorg dus voor goede schoenen en begin alleen aan deze wandeling als je goed te been bent.

Deze wandeling is een loop, dus je komt uiteindelijk weer bij het startpunt uit. Vergeet niet om je camera mee te nemen tijdens deze hike, regelmatig kom je prachtige vergezichten tegen die je sprakeloos maken. Wij vonden deze wandeling een van de mooiste die wij deden tijdens onze rondreis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Lees meer over deze hike en omgeving

Deze plek in Nieuw-Zeeland delen

Meer mooie plekken om te bezoeken Nieuw-Zeeland

Milford Sound

Een van de mooiste plekken die wij bezochten in Nieuw-Zeeland was Milford Sound. Deze schitterende plek vind je op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en bevindt

Lees verder »