The Cowshed Boutique Bunkhouse: magisch overnachten in Schotland!

Gepubliceerd: 31 okt 2018 | Foto: The Cowshed Boutique Bunkhouse

Over bijzonder overnachten gesproken. In Schotland kun je op vele plekken uniek overnachten, zo ook op het schiereiland Isle of Skye. Wij hebben gekozen voor The Cowshed Boutique Bunkhouse wat in het plaatsje Uig aan de westkust van het eiland ligt. Een te gekke plek om te overnachten, wat ons heel goed is bevallen.

The cowshed Boutique Bunkhouse

De Cowsheds zijn onderdeel van een modern ingericht hostel, waar een grote mooie keuken aanwezig is, een grote woonkamer met eettafels om andere reizigers te kunnen ontmoeten en een receptie waar je ook eten en drinken kunt kopen. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en kregen ook een korte rondleiding door het hostel en door onze eigen cowshed.

The Cowshed Boutique Bunkhouse
The Cowshed Boutique Bunkhouse

Onze cowshed bevond zich achteraan op een heuvel, wat een prachtig uitzicht gaf over het gebied. De cowsheds zijn zo geplaatst dat je geen last hebt van je buren en je toch een beetje privacy hebt. Achter onze cowshed liepen veel schapen te grazen die wij ook vanuit het raampje bij het bed konden spotten. Ook rondom lopen wat schapen los, zo werden wij opeens verrast door een schaap wat naar binnen keek. Een mooi gezicht!

The Cowshed Boutique Bunkhouse
The Cowshed Boutique Bunkhouse

Binnen in de cowshed heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Een goed bed, een lekkere bank waar je in de avond heerlijk op kunt hangen, een aanrecht met kraan, een eettafel met 2 stoelen, een kachel om het aangenaam te maken en een douche met toilet. Alle ziet er netjes uit, alsof we als eerste in de cowshed verbleven, terwijl dat niet zo is.

Binnen in de Cowshed
Binnen in de Cowshed

Gelukkig zijn met weinig

Slapen in een cowshed geeft je echt het ultieme Schotse gevoel. Heerlijk die wind die je hoort slaan tegen het dak, de frisse zeelucht, en vooral dat fantastische vergezicht op het water en andere delen van Isle of Skye. In de avond met een Schots biertje in de hand genieten van de rust, heerlijk is dat. Je voelt je echt even rijk en dat terwijl je eigenlijk in een tiny house verblijft en geen luxe hebt. Je hebt niet veel spullen nodig om gelukkig te kunnen zijn, dat blijkt maar weer.

Ons uitzicht vanuit de Cowshed
Ons uitzicht vanuit de Cowshed

Wij vonden dit een te gekke overnachting en raden het iedereen aan die Isle of Skye gaat bezoeken in Schotland. Heb je vragen over dit verblijf, twijfel niet en stuur ons een berichtje. Wij helpen je graag!

Locatie

Adres: Uig, Isle of Skye IV51 9YD, Verenigd Koninkrijk

Ook enthousiast geworden?

Vind jij het ook te gek om op deze manier te overnachten in Schotland? Lees ons uitgebreide verslag over onze rondreis door Schotland. Lees meer over The Cowshed Boutique Bunkhouse. 

Meer Schotland tips:

Rondreis door Schotland

Herfst in Schotland: sprookjesachtig mooi (fotoblog)

Slapen in een pipowagen aan de schotse kust

Stedentrip Edinburgh: deze plekken mag je niet missen!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy