The Cowshed Boutique Bunkhouse

The Cowshed Boutique Bunkhouse: magisch overnachten in Schotland!

Gepubliceerd: 31 okt 2018 | Foto: The Cowshed Boutique Bunkhouse

Over bijzonder overnachten gesproken. In Schotland kun je op vele plekken uniek overnachten, zo ook op het schiereiland Isle of Skye. Wij hebben gekozen voor The Cowshed Boutique Bunkhouse wat in het plaatsje Uig aan de westkust van het eiland ligt. Een te gekke plek om te overnachten, wat ons heel goed is bevallen.

The cowshed Boutique Bunkhouse

De Cowsheds zijn onderdeel van een modern ingericht hostel, waar een grote mooie keuken aanwezig is, een grote woonkamer met eettafels om andere reizigers te kunnen ontmoeten en een receptie waar je ook eten en drinken kunt kopen. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en kregen ook een korte rondleiding door het hostel en door onze eigen cowshed.

The Cowshed Boutique Bunkhouse
The Cowshed Boutique Bunkhouse

Onze cowshed bevond zich achteraan op een heuvel, wat een prachtig uitzicht gaf over het gebied. De cowsheds zijn zo geplaatst dat je geen last hebt van je buren en je toch een beetje privacy hebt. Achter onze cowshed liepen veel schapen te grazen die wij ook vanuit het raampje bij het bed konden spotten. Ook rondom lopen wat schapen los, zo werden wij opeens verrast door een schaap wat naar binnen keek. Een mooi gezicht!

The Cowshed Boutique Bunkhouse
The Cowshed Boutique Bunkhouse

Binnen in de cowshed heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Een goed bed, een lekkere bank waar je in de avond heerlijk op kunt hangen, een aanrecht met kraan, een eettafel met 2 stoelen, een kachel om het aangenaam te maken en een douche met toilet. Alle ziet er netjes uit, alsof we als eerste in de cowshed verbleven, terwijl dat niet zo is.

Binnen in de Cowshed
Binnen in de Cowshed

Gelukkig zijn met weinig

Slapen in een cowshed geeft je echt het ultieme Schotse gevoel. Heerlijk die wind die je hoort slaan tegen het dak, de frisse zeelucht, en vooral dat fantastische vergezicht op het water en andere delen van Isle of Skye. In de avond met een Schots biertje in de hand genieten van de rust, heerlijk is dat. Je voelt je echt even rijk en dat terwijl je eigenlijk in een tiny house verblijft en geen luxe hebt. Je hebt niet veel spullen nodig om gelukkig te kunnen zijn, dat blijkt maar weer.

Ons uitzicht vanuit de Cowshed
Ons uitzicht vanuit de Cowshed

Wij vonden dit een te gekke overnachting en raden het iedereen aan die Isle of Skye gaat bezoeken in Schotland. Heb je vragen over dit verblijf, twijfel niet en stuur ons een berichtje. Wij helpen je graag!

Locatie

Adres: Uig, Isle of Skye IV51 9YD, Verenigd Koninkrijk

Ook enthousiast geworden?

Vind jij het ook te gek om op deze manier te overnachten in Schotland? Lees ons uitgebreide verslag over onze rondreis door Schotland. Lees meer over The Cowshed Boutique Bunkhouse. 

Meer Schotland tips:

Rondreis door Schotland

Herfst in Schotland: sprookjesachtig mooi (fotoblog)

Slapen in een pipowagen aan de schotse kust

Stedentrip Edinburgh: deze plekken mag je niet missen!

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy