5 redenen waarom je dit jaar absoluut een camperreis moet maken!

5 redenen waarom je dit jaar absoluut een camperreis moet maken!

Gepubliceerd: 09 jan 2020 | Foto: 5 redenen waarom je dit jaar absoluut een camperreis moet maken!

Niet ervaren camperreizigers zitten vaak in dubio: gaan we een auto huren en losse hotels boeken of kiezen we voor de volledige vrijheid en gaan we voor een camperreis.

Camperreizen

Het reizen met een camper is ontzettend leuk en heeft veel voordelen. In deze blog delen wij 5 redenen waarom je dit jaar absoluut een camperreis moet maken.

Huis op wielen

Hoe lekker is het dat je alles bij je hebt tijdens het reizen: een keukentje, koelkast, wc, douche en natuurlijk je bed. Tijdens een prachtige rit kun je zelf bepalen wanneer je een stop maakt en wanneer je gaat lunchen. Ben je uitgekeken, dan stap je weer achter het stuur op weg naar een nieuwe mooie plek. Met een huis op wielen kun je veel sneller meer van een omgeving ontdekken. Je hoeft geen rekening te houden met hotels en kunt op de gaafste plekken overnachten. Klinkt goed, vind je ook niet?

Die heerlijke vibe

Wat dacht je van die heerlijke vibe die al snel in de camper aanwezig is. Of je nou met je partner of met een heel gezin gaat camperreizen, die fijne campervibe zal snel aanwezig zijn.

Heerlijk met elkaar mooie verhalen delen, meezingen met je favoriete songs en natuurlijk onwijs genieten van al die indrukwekkende landschappen die langskomen. Bij het passeren van andere campers wordt altijd even gezwaaid en op de campings maak je al snel nieuwe vrienden. Echte camperaars willen niets anders meer.

Eén met de natuur

Natuurliefhebbers hebben helemaal baat bij het huren van een camper. Wie wil dat nou niet: slapen middenin de natuur. Van de mooiste stranden, tot prachtige bosgebieden, je komt het allemaal tegen als je met je camper op pad gaat. Ben je verliefd geworden op een plek? Dan blijf je toch gewoon een extra nachtje? Je hebt de tijd aan jezelf. Heerlijk die vrijheid!

Heerlijk die vrijheid en die natuur om je heen - Camperreis
Heerlijk die vrijheid en die natuur om je heen

Het is lekker betaalbaar

Een groot voordeel en dat vergeten mensen wel eens, is dat een camperreis ook nog eens lekker betaalbaar is. Als je het vergelijkt met het huren van een auto en het boeken van losse hotels, ben je met een camper stukken minder kwijt. Overnachten met een camper is een stuk goedkoper en op sommige plekken kun je zelfs gratis staan (afhankelijk van de locatie natuurlijk).

Campers zijn er in allerlei verschillende formaten
Campers zijn er in allerlei verschillende formaten

Ervaring voor het leven

Met een camperreis profiteer je nog jaren van de napret. Het is een ervaring voor het leven, waar je nog lang over na zult praten. Wanneer je jouw reismaatjes weer ziet zullen snel weer die mooie camperverhalen boven komen. Wat was het gaaf he??!

Camperreis door Australië - idyllische routes dwars door de natuur
Camperreis door Australië, idyllische routes dwars door de natuur

En zo zijn er nog een tal aan redenen te noemen waarom een camperreis echt een aanrader is.

Ook een camperreis maken?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en wil je ook graag die vrijheid ervaren met een onvergetelijke camperreis? De experts van Travelhome weten precies welke camper bij jou past en hebben ook nog eens de laagste prijsgarantie. Bekijk hier snel de mogelijkheden!

Meer leuke camper reisblogs

De meest campervriendelijke landen ter wereld

Camper huren in Australië? Dit moet je weten!

Met de camper naar The Rockies in West-Canada

Reizen met de camper: 5 mooie camperbestemmingen in Europa

Redactie van Liefde voor Reizen

Met liefde geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy